Saltar apartados

SmartLabs

R+D+i / SmartLabs

La innovació és crucial en el desenvolupament d'una Smart University, i no solament per a la implantació posterior en l'urbs o Smart City sinó per a oferir una solució la qual puga ser adoptada per altres universitats o ciutats, i així obtenir una Tornada de la Inversió (ROI) mitjançant la creació de patents i l'optimització de recursos. La universitat és la maqueta perfecta per al desenvolupament de les Smart Cities; per açò la innovació i la recerca realitzada dins del projecte Smart University és el punt de partida de les noves solucions que seran adoptades primer en un entorn local i després en l'entorn global com la innovació en TU, lineas R+D+i per a projectes estrategicos en comunitats, TU educatives i serveis al ciutadà.

Per tant SmartLabs és el nostre laboratori urbà de generació de nous serveis Smart. aplicats a la Smart University i per tant a les Smart Cities.

UA Smart University


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/uasmart

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464