La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
La Universitat

Sobre la UA

Missatge de benvinguda

Servisquen aquestes pàgines web que esteu visitant per a donar-vos la nostra càlida benvinguda virtual a la Universitat d'Alacant i agrair el vostre interès a conèixer-nos millor. Hi trobareu descrita l'estructura i la rica diversitat de les activitats que desenvolupa la nostra Universitat, com també les línies amb les quals aspirem a traçar el futur d'aquesta institució, esforçant-nos a fer-la cada dia més profitosa per a les necessitats i els anhels de la societat.

Tant si formeu part de la comunitat universitària com si voleu visitar-nos i saber com disposar de les nostres propostes, aquestes pàgines us detallaran des de les titulacions que imparteix la Universitat d'Alacant als serveis que s'ofereixen, des dels òrgans de govern i gestió a la seua normativa i els procediments administratius, passant per l'ampli ventall d'oferta cultural i les nombroses ocasions de pràctica esportiva que es poden desenvolupar en el campus. Trobareu la  descripció detallada del recinte universitari, coneixereu quines persones hi desenvolupem les nostres respectives comeses i sabreu on i a qui dirigir-vos per a qualsevol consulta.

Volem que el nostre alumnat obtinga la millor formació en les titulacions respectives. Desitgem ajudar-lo a convertir-se en professionals capaços de constituir la columna vertebral del progrés social i econòmic. I aspirem al fet que les nostres administracions públiques, les associacions i les empreses del nostre entorn tinguen en la Universitat d'Alacant una ajuda útil per a aconseguir els seus objectius.

Us repetisc, de nou, la nostra benvinguda. Esperem que la vostra visita a aquestes pàgines us siga de gran utilitat.

Moltes gràcies.

 

Una mica d'història

La Universitat d'Alacant va ser creada a l'octubre del 1979 sobre l'estructura del Centre d'Estudis Universitaris (CEU), que havia començat a funcionar l'any 1968. Alacant recuperava d'aquesta manera els estudis universitaris suspesos el1834.

Mostra'ls tots

UA, universitat oberta

La Universitat d'Alacant és una universitat oberta, responsable i transparent que, mitjançant l'ús estratègic de les tecnologies de la informació (TI), fomenta la participació i reutilització de dades obertes (Open Data).

Alacant i província

Coneix Alacant

Xarxes Universitàries

Les xarxes universitàries són organismes sense ànim de lucre destinats a fomentar la interconnexió universitària.

CRUE Xarxa Vius d'universitats European University Association