Saltar apartados

Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística

Cultura en la UA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

13/11/2018
BIGASTRE INAUGURA LA SEUA AULA UNIVERSITÀRIA

El pròxim 16 de novembre a les 19h serà inaugurada l'aula universitària de Bigastre en l'Auditori Francisco Grau. A l'acte assistirà l'Alcaldessa de Bigastre, Dña Teresa María Belmonte Sánchez i part de la Corporació Municipal així com el Vicerector de Cultura, esport i llengües de la Universitat d'Alacant D. Carles Cortés qui estarà acompanyat de Mar Iglesias i Juan David Santiago del Secretariat de Promoció Cultural de la UA.
El programa d'actes que arrancarà el divendres 16 de novembre a les 19h amb la inauguració de l'aula universitària i l'exposició "Memòria Gràfica: 35 anys de la Universitat d'Alacant" , continuarà a les 20h amb un espectacle de dansa de la UA titulat "L'Últim Sopar" en el mateix Auditori Francis Grau en la C/ Sèquia nº 4 de la localitat.
Amb aquesta Aula universitària es reforcen els llaços de col·laboració entre el municipi i la Universitat d'Alacant i es col·laborarà en la potenciació i consolidació d'actes i activitats culturals.

20/03/2017
Nova pàgina de la Càtedra Enric Valor

Amb l'objectiu de promoure la difusió de la cultura popular valenciana, i de contribuir al coneixement de la figura d'Enric Valor i la seua obra, així com també per a fomentar l'estudi i l'ús del valencià a les comarques valencianes meridionals, la recerca del patrimoni històric, arqueològic, literari i musical, en 2016 es va subscriure el conveni de creació de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant, entre la mateixa Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de Castalla i l'Ajuntament d'Altea.

En aquest sentit, la Càtedra Enric Valor s'erigeix com a espai necessari de reflexió, debat, anàlisi, recerca i divulgació en camps estratègics de l'extensió universitària com són la literatura, la cultura popular, la música, la didàctica de la llengua, el folklore, la geografia literària o el turisme cultural.

Càtedra Enric Valor

02/02/2017
Nou portal per a presentar propostes d'activitats de promoció cultural i lingüística en la UA

Termini obert - Universitat d'Alacant

Pertanys a la Universitat d'Alacant i t'agradaria realitzar una activitat cultural o lingüística per a la nostra comunitat? No ho dubtes, et podem donar un cop de mà. Presenta la teua proposta i porta-la endavant.

Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística


Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edifici Germà Bernàcer GB/1011
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9821

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464