Saltar apartados

Difusió cultural i lingüística

Revista cultural veu.ua.es

Portada www.veu.ua.es La revista cultural veu.ua.es és la publicació oficial del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA a través de la qual es pot seguir l'actualitat cultural de la Universitat i les Seus. Informa a més d'altres activitats d'àmbit cultural a les quals la universitat proporciona el seu suport. Aquesta veterana publicació és ja un referent d'actualitat cultural tant dins de la universitat com a nivell de la ciutat d'Alacant.

veu.ua.es

Xarxes socials

Cultura en la UA El SPCL desenvolupa una intensa labor amb la qual aposta per diferents canals de comunicació amb l'objectiu de fer conèixer l'activitat cultural i lingüística a un ampli sector de la població universitària i no universitària. La revista manté una presència activa en xarxes socials tant per a la difusió de les activitats com per a l'atenció als usuaris sota la denominació comuna de "Cultura en la UA".

   Facebook Twitter Google+ Whatsapp Instagram Youtube Email

Recomanacions per la gestió de xarxes socials vinculades al Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües

Butlletí de correu electrònic

Butlletí cultural Rebeu setmanalment a través del Butlletí Cultural VEU tota la programació cultural de la UA, com també les convocatòries especials. Aquesta publicació funciona des de fa més de 10 anys i té més de 4000 inscrits.

Inscripció a Butlletí Cultural VEU

 

UA en valencià 

Universitat en valencià UA en valencià és una pàgina informativa que pertany a la Universitat d’Alacant i a l’Alacantí, on compartim i publiquem notícies relacionades amb la difusió de la llengua. Té com a finalitat donar a conèixer notícies de caràcter cultural i lingüístic.

UA en Valencià

 

Podcast en Ràdio EPS

El SPCL, en col·laboració amb la Ràdio de l'Escola Politècnica Superior (EPS), desenvolupa el programa Cultura en la UA , que pretén oferir tota la informació cultural i esportiva de la UA.

Amb aquest programa, el Vicerectorat pretén que la comunitat universitària i, especialment els estudiants, puguen conèixer l'oferta cultural tant en el campus, com en totes les Seus de la UA, en un format radiofònic. A més de la informació de l'agenda ACUA, i de les Aules de Cultura, també ofereix informació sobre tallers i cursos que ofereix el Servei de Llengües i Cultura per a completar la formació. Igualment, fa entrevistes sobre activitats i iniciatives culturals de tot tipus (Aula de Cinema, Aula de la Ciència, Aula Literària), tant les més consolidades i institucionals, com aquelles que naixen de la creativitat dels membres de la comunitat universitària.

Cultura en la UA Podcast en Ivoox  / Cultura en la UA en iTunes

Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística


Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edifici Germà Bernàcer GB/1011
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9821

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464