Saltar apartados

Voluntariat cultural i lingüístic de la UA

Sessions informatives:
  - 25 d'octubre 14:00 - Edif. Germà Bernàcer GB/1003
  - 26 d'octubre 12:00 - Edif. Germà Bernàcer GB/1001
Si no pots venir deixa'ns un missatge voluntariat@ua.es per a informar-te

Convocatòria de la Universitat d'Alacant d'ajudes per a la col·laboració en els programes de Voluntariat Cultural i Lingüístic del Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant durant el curs acadèmic 2017/2018

Els serveis de Cultura i de Llengües de la Universitat d'Alacant juntament amb el Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA t'ofereixen la possibilitat de col·laborar en les activitats culturals que es programen en el Campus i en les Seus de la Universitat. A més de participar en la vida cultural universitària, podràs obtenir invitacions per als espectacles i aconseguir un reconeixement acadèmic per la teua col·laboració.

Presentació en Prezi

Què es fa dins del Voluntariat Cultural i Lingüistic UA?

El programa té dos parts: formació (en línia) i pràctiques. Si ja has realitzat la formació en edicions anteriors o no pots assistir a la d'enguany pots apuntar-te únicament a les pràctiques.

Pràctiques

Entre 20 i 40 hores en les diverses activitats culturals de la Universitat d'Alacant com col·laboració en jornades culturals, cicles de cinema, difusió del tallers i cursos, visites guiades al MUA… Per a aquesta fase tindrem en compte els teus interessos, inquietuds i disponibilitat de temps i, en la mesura del possible, tractarem de canalitzar la teua participació en les activitats que puguen ser-te més afins.

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

31/05/2018
Beques per a anar a la Universitat Catalana d'Estiu 2018

A Prada del Conflent, del 16 al 23 d'agost

La UA i la Xarxa Vius d'Universitats et proposen assistir a la 50 UCE a Prada, un espai d'aprenentatge, intercanvi i convivència d'estudiants de tots els territoris catalanoparlants. El programa d'enguany "I tanmateix, la remor persisteix" inclou diverses àrees amb reconeixement acadèmic als universitats participants. La UA també hi participa enviant  alumnat. Consulteu tota la informació en la web uce.cat
24/10/2017
Sessions informatives voluntariat 2017 2018

Vine a formar part del Voluntariat Cultural i Lingüístic de la UA! Aquest any ens sumem al moviment "Amb tu + UA" amb la resta de voluntariats de la nostra Universitat! Col·labora amb la vida cultural i les llengües, fes amics i aconsegueix crèdits.

Sessions informatives dimecres i dijous de matí:
  • 25 d'octubre 14:00 - Edif. Germà Bernàcer GB/1003
  • 26 d'octubre 12:00 - Edif. Germà Bernàcer GB/1001

Si no pots venir i t'interessa deixa'ns un missatge en voluntariat@ua.es

19/05/2017
El voluntariat cultural de la UA formant-se en fotografia

Moltes gràcies a LaEscuela Mistos i al seu professor Pedro Muñoz per acollir a la voluntària de Cultura en la UA Victoria Pozzi en els seus cursos d'iniciació a la fotografia. Ja ho està posant en pràctica!

Quin reconeixement obtindré i quins avantatges té el Voluntariat Cultural i Lingüístic?

Per la part formativa obtindràs un títol convalidable per 2 ECTS. Per la part de pràctiques disposaràs d'un informe convalidable per fins a 3 ECTS depenent del nombre d'hores nombre d'hores que hages col·laborat. També podràs col·laborar puntualment sense l'obtenció de crèdits.

A més el Voluntariat té avantatges com l'obtenció d'invitacions per als espectacles i possibilitat d'obtenir beques per a tallers culturals de la UA i similars.

Finalment formar part del Voluntariat t'ajudarà a millorar les teues habilitats socials i organitzatives, millorarà el teu currículum i t'aportarà una experiència diferent en el teu pas per la universitat.

Qui pot ser voluntari cultural de la UA?

Tot l'alumnat de la UA (graus, màster, doctorats...), de qualsevol edat, que vulga col·laborar en les activitats culturals del campus.

Què has de fer per a inscriure't?

Pots apuntar-te mitjantçant aquest formulari d'inscripció .

El període d'inscripció en el Curs de Formació per al Voluntariat Cultural i Lingüístic UA 2016/2017 és fins al 15/11/2016. Les places són limitades, no t'esperes a l'últim moment! La inscripció a les pràctiques està oberta durant tot l'any mentre hi haja necessitats de col·laboració.

Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres en voluntariat@ua.es

Coneix l'experiència d'altres anys

Enllaços i documents

 

Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística


Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edifici Germà Bernàcer GB/1011
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9821

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlua

Google+: http://www.google.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464