Saltar apartados

ESPORT ADAPTAT I INCLUSIU

La missió del Servei d'Esports és promoure i facilitar la pràctica esportiva a la comunitat universitària a través de l'ús lliure de les instal·lacions esportives, l'activitat dirigida, la formació i la competició, compatibilitzant l'esport amb els estudis, d'acord amb la política esportiva de la Universitat d'Alacant. Per tant, facilita també la pràctica, tant individual com col·lectiva, de l'esport adaptat.

Participem en les competicions de golbol, que en aquests moments és un esport de promoció en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). El golbol és l'únic esport paralímpic creat específicament per a persones cegues i deficients visuals, en el qual participen dos equips de tres jugadors cadascun. Es basa principalment en el sentit auditiu per a detectar la trajectòria de la pilota en joc (que porta cascavells a l'interior) i requereix, a més, una gran capacitat espacial per a saber estar situat en cada moment en el lloc més apropiat, amb la finalitat d'interceptar o llançar la pilota i introduir-la en la porteria de l'equip rival mitjançant un llançament amb la mà. En el curs 2014/2015, l'equip femení de la UA es va proclamar subcampió i el masculí campió.

Col·laborem amb el Centre de Suport a l'Estudiant (CSE) per a augmentar l'oferta d'activitats físiques per a persones que presenten discapacitat en la nostra Universitat.

Podeu contactar amb José Antonio Rodríguez , tècnic del Programa d'Esport Universitari, per a ampliar informació i resoldre dubtes.

ENLLAÇOS D' INTERÈS
boccia 1
busseig 4
natació 2
goalball 2
bàsquet adaptat 1
busseig 3

Secretariat de Promoció Esportiva


Secretariat de Promoció Esportiva
Edifici de Rectorat
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/DeporteenlaUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464