La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Investigació i empresa

SUPORT CIENTIFICOTÈCNIC AL VOSTRE SERVEI

La Universitat d'Alacant, a través dels Serveis Tècnics d'Investigació (STI) , ofereix a investigadors i empreses infraestructures i equipament cientificotècnic d'última generació i altes prestacions.

Tot aquest potencial tecnològic, gestionat per personal tècnic qualificat de la UA, es posa al servei de la investigació i del teixit empresarial amb l'objectiu de proporcionar suport en les més diverses àrees i contribuir al desenvolupament científic i tecnològic de la societat.

Qui són els nostres clients?

Personal investigador de la Universitat d'Alacant

El personal investigador de la UA disposa d'infraestructura i equipament cientificotècnic altamente especialitzat i d'elevat cost d'adquisició i manteniment, centralitzat en els STI.

Centres i organismes públics

Els STI es troben també disponibles per al personal investigador d'altres centres i organismes públics.

Empreses

Les empreses troben en els STI una eina important. A través dels serveis que s'hi ofereixen és possible realitzar assajos de control de qualitat, col·laborar amb els departaments d'R+D+i i rebre assessorament científicotècnic, entre altres.

Quins serveis oferim?

Instrumentació científica

Accedeix

Infraestructures i serveis de suport tècnic

Accedeix

Activitats de difusió

Accedeix

Com es pot accedir als nostres serveis?

L' accés als serveis oferits pels STI es du a terme a través de la plataforma informàtica @LIMS, mitjançant la qual és possible sol·licitar aquests serveis i fer-ne el seguiment.

Per a saber-ne més