La Universitat d'Alacant utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per motius de seguretat , i també per millorar l'experiència de l'usuari i conèixer els seus hàbits de navegació. Recorda que, en utilitzar els nostres serveis, admets el nostre avís legal i pots aceptar la nostra política de galetes prenen el botó de "Acceptar", o rebutjar el seu us prenen el botó "Rebutjar"

Ir a contenido

Universidad de Alicante / Universitat d'Alacant

Realizar búsqueda
MENU
Investigació i empresa

TransferÈncia, Innovació I Empresa

Posem a dispoisició del teixit empresarial la possibilitat d'accedir a la tecnologia i el coneixement desenvolupats en la Universitat d'Alacant.

El nostre principal objectiu és posar en contacte les empreses amb el personal investigador per a facilitar el desenvolupament de projectes d'I+D+I i per a buscar solucions tecnològiques a les necessitats empresarials. A més, col·laborem en aspectes com el finançament dels projectes d'I+D de protecció de la tecnologia, gestió de contractes, projectes internacionals, projectes col·laboratius i pràctiques en empreses.

SGITT - OTRI

El Servei de Transferència de Resultats de Investigació - OTRI assessora investigadors i entitats externes en el desenvolupament dels projectes d'I+D i dóna suport a la gestió de les diferents tasques relacionades amb la investigació i la transferència de tecnologia.

Projectes de transferència i suport a empreses

ua:emprende

El programa de foment de l'emprenedoria de la Universitat d'Alacant que té com a objectiu impulsar la creació d'empreses innovadores que sorgeixen de la Universitat.

Àrea de creació d'empreses de base tecnològica

Els resultats de la investigació que es desenvolupa en la Universitat poden ser l'origen de noves empreses. Són oportunitats de negoci i creixement en sectors tecnològicament avançats

Parc Científic d'Alacant

El Parc Científic d'Alacant, ubicat al costat del campus universitari, es concep com un espai d'excel·lència i innovació per a incentivar les relacions empresa-universitat i dinamitzar la transferència de tecnologia i la competitivitat del sistema econòmio.

Necessites incorporar personal en pràctiques?
Si busques estudiants per a incorporar-los a la teua empresa per a fer pràctiques extracurriculars, informa-te'n ací.