Més informació Nit Europea de la Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Nit Europea de la Investigació   Nit Europea de la Investigació
Nit Europea de la Investigació

Més informació

Per primera vegada, la Universitat d’Alacant acull la Nit Europea de la Investigació i se suma així a les més de 250 ciutats de 32 països europeus que hi participen. 

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, ha impulsat durant aquest any 2018 la celebració de la Nit Europea de la Investigació a la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’aproximar la ciència i la investigació a la ciutadania. Per fer-ho ha comptat amb el suport de les cinc universitats públiques valencianes, centres d’investigació en salut pública, el CSIC, el Consorci de Museus de la Comunitat, les tres diputacions provincials, set ajuntaments i quatre fundacions. El programa conjunt, amb el lema «Science bridges», inclourà unes quaranta activitats en set municipis valencians. El repte és potenciar la creació de ponts i connexions entre la societat i la comunitat investigadora valenciana sobre ciència, salut, patrimoni i cultura.

 

Acció europea 

Des del 2005, la Unió Europea promou la celebració de la Nit Europea de la Investigació –European Researchers’ Night–, en el marc de les accions Marie Sktodowska-Curie del programa Horitzó 2020, per a acostar la figura de les investigadores i els investigadors a la ciutadania mitjançant activitats divulgatives, dinàmiques i amb un component lúdic. D’aquesta manera, es pretén atraure l’atenció de la societat cap a la ciència, especialment del públic jove per a fomentar vocacions per la ciència, tecnologia i la investigació.

 

Notícia relacionada

La Universitat d'Alacant celebra per primera vegada la Nit Europea de la Investigació

 

DESCARREGA CARTELL