UA divulga Nit Europea de la Investigació

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Nit Europea de la Investigació   Nit Europea de la Investigació
Nit Europea de la Investigació

UA divulga

UA Divulga és la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Universitat d’Alacant. Dependent del Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement i la Unitat de Comunicació, naix per a potenciar la comunicació i la divulgació de les troballes de les investigadores i investigadors de la UA. El compromís de la UCC+i de la UA és fomentar l’interès per la ciència, les vocacions científiques i el talent innovador, així com potenciar la investigació en les noves generacions. 

La UCC+i compta amb el suport de la Fundació Espanyola de la Ciència i la Tecnologia (FECYT), dependent del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. D’aquesta manera, la Universitat d’Alacant se suma, com a membre acreditat per la FECIT, a la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i de la Innovació (Xarxa UCC+i) amb la missió de fer comprensible el valor del treball científic a la societat i potenciar així la cultura científica de la ciutadania i el seu interès per la ciència, la tecnologia i la innovació.

 La Nit Europea de la Investigació constitueix el primer projecte de divulgació de la ciència organitzat des d’UA Divulga, UCC+i de la Universitat d’Alacant.

 

Les activitats de comunicació de resultats d’R+D+I són totes les activitats associades a la difusió d’informacions i continguts que compleixen determinats criteris noticiables. En concret, que siguen nous i d’actualitat i que estiguen associats directament a resultats produïts en els centres d’investigació de la Universitat d’Alacant.

S’entén per activitats de divulgació del coneixement científic i tecnològic totes les activitats orientades a difondre informacions i continguts que no necessàriament siguen nous o d’actualitat, però que contribuïsquen a augmentar el nivell de cultura científica i tecnològica de la ciutadania. 

 

Per a difusió de resultats científics i activitats de divulgació, es pot contactar a través del formulari INFORMA’NS TU! disponible en el portal de notícies de la Universitat d’Alacant ACTUALITAT UNIVERSITÀRIA.