Difusió cultural

Revista cultural veu.ua.es

Portada www.veu.ua.es La revista cultural veu.ua.es és la publicació oficial del Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la UA a través de la qual es pot seguir l'actualitat cultural de la Universitat i les Seus. Informa a més d'altres activitats d'àmbit cultural a les quals la universitat proporciona el seu suport. Aquesta veterana publicació és ja un referent d'actualitat cultural tant dins de la universitat com a nivell de la ciutat d'Alacant.

veu.ua.es

Xarxes socials

Cultura en la UALa Unitat desenvolupa una intensa labor amb la qual aposta per diferents canals de comunicació amb l'objectiu de fer conèixer l'activitat cultural i lingüística a un ampli sector de la població universitària i no universitària. La revista manté una presència activa en xarxes socials tant per a la difusió de les activitats com per a l'atenció als usuaris sota la denominació comuna de "Cultura en la UA".

   Facebook Twitter Whatsapp Instagram Youtube Email

Recomanacions per la gestió de xarxes socials vinculades al Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària

Butlletí de correu electrònic

Butlletí cultural Rebeu setmanalment a través del Butlletí Cultural VEU tota la programació cultural de la UA, com també les convocatòries especials. Aquesta publicació funciona des de fa més de 10 anys i té més de 4000 inscrits.

Inscripció a Butlletí Cultural VEU

 

Podcast en Ràdio EPS

La unitat, en col·laboració amb la Ràdio UA, desenvolupa el programa Cultura en la UA , que pretén oferir tota la informació cultural i esportiva de la UA.

Amb aquest programa, el Vicerectorat pretén que la comunitat universitària i, especialment els estudiants, puguen conèixer l'oferta cultural tant en el campus, com en totes les Seus de la UA, en un format radiofònic. A més de la informació de l'agenda ACUA, i de les Aules de Cultura, també ofereix informació sobre tallers i cursos que ofereix el Servei de Cultura per a completar la formació. Igualment, fa entrevistes sobre activitats i iniciatives culturals de tot tipus (Aula de Cinema, Aula de la Ciència, Aula Literària), tant les més consolidades i institucionals, com aquelles que naixen de la creativitat dels membres de la comunitat universitària.

Cultura en la UA Podcast en Ivoox  / Cultura en la UA en iTunes