Promoció cultural

Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró

Amb l'objectiu de promoure, contribuir al coneixement i a la difusió de l'art contemporani, especialment valencià, la Universitat d'Alacant, juntament amb Antoni Miró, l'Ajuntament d'Alcoi i Otos han creat la Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró.

La Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró vol ser un nucli de reflexió, debat, recerca i divulgació en el camp de l'art plàstic contemporani, i també de les relacions d'aquest amb el pensament i la resta de manifestacions artístiques: literatura, música, cinema...

Les activitats de la Càtedra es desenvoluparan en la Universitat d'Alacant i en els espais municipals d'Alcoi i Otos adequats per al desenvolupament de les activitats de la càtedra.

Càtedra d'Art Contemporani Antoni Miró

Càtedra Enric Valor

Amb l'objectiu de promoure la difusió de la cultura popular valenciana, i de contribuir al coneixement de la figura d'Enric Valor i la seua obra, així com també per a fomentar l'estudi i l'ús del valencià a les comarques valencianes meridionals, la recerca del patrimoni històric, arqueològic, literari i musical, en 2016 es va subscriure el conveni de creació de la Càtedra Enric Valor de la Universitat d'Alacant, entre la mateixa Universitat d'Alacant, l'Ajuntament de Castalla i l'Ajuntament d'Altea.

En aquest sentit, la Càtedra Enric Valor s'erigeix com a espai necessari de reflexió, debat, anàlisi, recerca i divulgació en camps estratègics de l'extensió universitària com són la literatura, la cultura popular, la música, la didàctica de la llengua, el folklore, la geografia literària o el turisme cultural.

Càtedra Enric Valor

 

Programes de pràctiques universitàries

Des de fa anys la Unitat manté programes de pràctiques curriculars en diverses carreres:

Informació sobre pràctiques

Si estàs interessat a participar en aquest programa posa't en contacte amb nosaltres.