Saltar apartados

Comunicació Acadèmica i Científica

Personal:

 

La comesa de la subunitat de Comunicació Acadèmica i Científica és la de difondre les activitats acadèmiques, científiques, tecnològiques i innovadores realitzades i produïdes en la Universitat d'Alacant.

Per a això desplega, entre d'altres, les activitats següents, sempre destinades a l'opinió pública:

·Fa un seguiment dels projectes d'investigació, estudis, tesis i informes que es duen a terme a la Universitat o en els quals participen científics seus, així com de l'oferta tecnològica, per tal de valorar les possibilitats de tot aquest material des del punt de vista de la difusió.

·Difusió de les activitats de l'Àrea de Projectes Institucionals de la Universitat d'Alacant (Parc Científic Alacant-Comunitat Valenciana, el Projecte Havana, el Pla Estratègic, el Campus d'Excel·lència 5O, l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia).

·Elabora notes de premsa, amb freqüència acompanyades de material gràfic, que remeten a nombrosos mitjans de comunicació tant tradicionals com en internet d'actualitat acadèmica, científica de la UA i de divulgació en les àrees en què desenvolupa la seua activitat.

·Divulga les patents amb impacte comercial que aconsegueixen els grups d'investigació de la UA.

·Contribueix a publicitar els reconeixements i mèrits que obtenen els científics i acadèmics de la UA.

·Manté els continguts del portal científic de la Universitat d'Alacant, fomenta la redacció d'articles per part d'investigadors per a aquest portal i participa en la redacció d'altres suports de comunicació propis de la UA.

·Dóna a conèixer els laboratoris i equips tecnològics que té la Universitat, els quals ofereixen els seus serveis tant a les necessitats dels grups d'investigació de la UA com a entitats i empreses exteriors.

·Gestiona entrevistes personalitzades dels periodistes amb els acadèmics, investigadors i experts en una determinada matèria, investigació o tecnologia.

·Proveeix de notícies diferents plataformes de comunicació relacionades amb la ciència, com ara la Xarxa RUVID o la de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - SINC.

·Assessora, planifica i cobreix les accions comunicatives de la Universitat Permanent.

·Desenvolupa qualsevol activitat o funció que siga pròpia de la Unitat de Comunicació.

 

 

  Unitat de Comunicació


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 965 903 477

  Twitter: https://twitter.com/UA_Universidad

  Facebook: https://www.facebook.com/campusUA

  Google+: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.ua.iua.android

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464