Saltar apartados

Comunicació Acadèmica i Científica

Personal:

 

La comesa de la subunitat de Comunicació Acadèmica i Científica és la de difondre les activitats acadèmiques, científiques, tecnològiques i innovadores realitzades i produïdes en la Universitat d'Alacant.

Per a açò desenvolupa, entre altres, les activitats següents, sempre amb destinació a l'opinió pública:

·Realitza un seguiment dels projectes d'investigació, estudis, tesis i informes que es duen a terme en la Universitat o en els quals participen els seus científics, així com de la seua oferta tecnològica, per a valorar les seues possibilitats d'interès des del punt de vista de la seua difusió.

·Difusió de les activitats de l'Àrea de Projectes Institucionals de la Universitat d'Alacant (Parc Científic Alacant-Comunitat Valenciana, el Projecte Havana, el Pla Estratègic, el Campus d'Excel·lència 5O, l'Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia).

·Elabora notes de premsa, amb freqüència acompanyades de material gràfic, que remeten a nombrosos mitjans de comunicació tant tradicionals com en internet d'actualitat acadèmica, científica de la UA i de divulgació en les àrees en què desenvolupa la seua activitat.

·Divulga les patents amb impacte comercial que aconsegueixen els grups d'investigació de la UA.

·Contribueix a publicitar els reconeixements i mèrits que obtenen els científics i acadèmics de la UA.

·Manté els continguts del portal científic de la Universitat d'Alacant, fomenta la redacció d'articles per part d'investigadors per a aquest portal i participa en la redacció d'altres suports de comunicació propis de la UA.

·Dóna a conèixer els laboratoris i equips tecnològics que té la Universitat, els quals ofereixen els seus serveis tant a les necessitats dels grups d'investigació de la UA com a entitats i empreses exteriors.

·Gestiona entrevistes personalitzades dels periodistes amb els acadèmics, investigadors i experts en una determinada matèria, investigació o tecnologia.

·Proveeix de notícies diferents plataformes de comunicació relacionades amb la ciència, com ara la Xarxa RUVID o la de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - SINC.

·Assessora, planifica i cobreix les accions comunicatives de la Universitat Permanent.

·Desenvolupa qualsevol activitat o funció que siga pròpia de la Unitat de Comunicació.

 

 

  Unitat de Comunicació


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 965 903 477

  Twitter: https://twitter.com/UA_Universidad

  Facebook: https://www.facebook.com/campusUA

  Google+: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.ua.iua.android

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464