Saltar apartados

Comunicació Acadèmica i Científica

Personal:

@MarinaLimi

@OtiRguez

 

La subunitat de Comunicació Acadèmica i Científica té com a missió difondre les activitats acadèmiques, científiques, tecnològiques i innovadores realitzades i produïdes en la Universitat d'Alacant.

Així, desenvolupa, entre altres, les següents activitats, sempre amb destinació a l'opinió pública:

 •    Realitza un seguiment dels projectes de recerca, estudis, tesis i informes que es duen a terme en la Universitat o en els quals participen els seus científics, així com de la seua oferta tecnològica, per a valorar les seues possibilitats d'interès des del punt de vista de la seua difusió.
 •    Elabora notes de premsa, amb freqüència acompanyades de material gràfic i audiovisual, que remitent a nombrosos mitjans de comunicació tant tradicionals com en Internet, d'actualitat científica de la UA i de divulgació en les àrees en què desenvolupa la seua activitat.
 •    Divulga les patents amb impacte comercial que aconsegueixen els grups de recerca de la UA.
 •    Contribueix a donar publicitat als reconeixements i mèrits que obtenen els científics de la UA.
 •    Participa en la redacció i producció d'altres suports de comunicació propis de la UA.
 •    Dóna a conèixer els laboratoris i equips tecnològics de la Universitat, que ofereixen els seus serveis tant a les necessitats dels grups de recerca de la UA com a entitats i empreses exteriors.
 •    Gestiona entrevistes personalitzades dels periodistes amb els investigadors i experts en una determinada matèria, recerca o tecnologia.
 •    Proveeix de notícies diferents plataformes de comunicació relacionades amb la ciència, com la Xarxa RUVID o la de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - SINC.
 •    L'any 2011 es va iniciar la participació en el projecte "La universitat respon", programa de microvídeos de divulgació científica, coproduït per la CRUE i que està disponible en les webs del conjunt d'universitats espanyoles que formen part en aquest projecte.
 • Desenvolupa qualsevol activitat o funció que siga pròpia de la Unitat de Comunicació.

 

 

 

  Unitat de Comunicació


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 965 903 477

  Twitter: https://twitter.com/UA_Universidad

  Facebook: https://www.facebook.com/campusUA

  Google+: https://play.google.com/store/apps/details?id=es.ua.iua.android

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464