Saltar apartados

11 febrer 2017

 

El Vicerectorat d'Investigació i Transferència de Coneixement i la Unitat d'Igualtat de la Universitat d'Alacant commemoren el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la ciència amb la jornada "La ciència en femení". En aquesta jornada, els centres educatius no universitaris de la província d'Alacant que ho sol·liciten podran:

Visitar l'exposició:

María Sklodowska-Curie, una polonesa a París

De l'1 de febrer al 9 de març la Sala Aifos de la Universitat d'Alacant acollirà l'exposició "Maria Sklodowska-Curie, una polonesa a París", una mostra que repassa la vida i l'obra de la il·lustre científica francopolonesa Maria Sklodowska-Curie (1867-1934), referent universal de tenacitat i la passió per la ciència.

Recórrer la ruta

Campus igualitari: itineraris amb perspectiva de gènere

Els itineraris de gènere permeten conèixer el Campus des d'una perspectiva de gènere, enllaçant les diferents fites i monuments que commemoren els assoliments reconeguts per dones en ciència, arquitectura, esport, periodisme,etc. Aquesta ruta es converteix, doncs, en una proposta pràctica que uneix innovació docent i lluita contra les desigualtats de gènere prenent com a estratègia la visibilización de la contribució de les dones al coneixement, a la gestió universitària i també al desenvolupament urbanístic i arquitectònic de la UA.

 

Els centres que participen en "La ciència en femení" seran rebuts per catedràtiques i científiques de la UA que acompanyaran la visita tant en l'exposició com en la ruta de campus igualitari. Una excel·lent oportunitat per a comptar amb models de dones científiques, compartir experiències científiques, visibilitzar l'aportació de les dones a la ciència i al progrés social i per a conèixer l'obra d'una de les més cèlebres científiques, Maria Curie.

 

Contacte i sol·licitud: unitat.igualtat@ua.es
Període realització activitat: del 6 al 17 de febrer.
Recepció: Plaça de la Igualtat-UA (10h.) 

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9644

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464