Saltar apartados

Catàleg de Tesis doctorals, Treballs fi de grau i Treballs fi de màster en matèria de gènere

 

 

TESI


TFG 2


TFG 4


TFG 5


TESI


TFG 1


TFM 1


TFM 2


TFM 3


 

L'article 25 de la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes assenyala que les Administracions públiques promouran la relació d'estudis i investigacions en matèria d'igualtat entre dones i homes en l'àmbit de l'educació superior.

En el desenvolupament de les accions de l'III Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Universitat d'Alacant, la Unitat d'Igualtat allotja en la seua pàgina web un catálgo de Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) presentats en titualciones de la UA, i Tesis doctorals defensades en la UA que han sigut objecte de reconeixement acadèmic en matería de gènere.

La selecció de treballs de recerca i Tesis doctorals es classifica segons data de publicació, títol i autoria conforme a la publicació en el Repositori de la UA (RUA). La finalitat és donar visibilitzar al reconeixement d'investigacions i treballs realitzats en la Universitat d'Alacant que incorporen la perspectiva de gènere i/o contribueixen a l'estudi en matèria de gènere.

 

amb Perspectiva de Gènere en la docència universitària


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464