Saltar apartados

INSTITUCIONS I ORGANISMES

Enlaces

INTERNACIONALS

  • ONU MUJERES

Entitat de l'ONU per a la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones, resultat de la fusió de les quatre entitats responsables d'assumptes de gènere: UNIFEM, DAW, OSAGI i INSTRAW.  Aquesta nova entitat va començar a funcionar a partir de l'1 de gener de 2011, sota la direcció executiva de la Sra. Michelle Bachelet, ex presidenta de Xile.

 

EUROPEUS

  • logo EIGE
    L'Institut Europeu de la Igualtat de Gènere es va crear el 20 de desembre de 2006, la seua comesa consisteix a ajudar  les institucions europees i els Estats membres a fomentar la igualtat de gènere en totes les polítiques comunitàries i en les polítiques nacionals resultants, i a lluitar contra la discriminació per raó de sexe. Una altra de les tasques de l'Institut és sensibilitzar els ciutadans de la Unió Europea sobre aquest tema.

ESPANYOLS

  • MINISTERI DE SANITAT, POLÍTICA SOCIAL I IGUALTAT. ÀREA D'IGUALTAT.Departament de l'Administració General de l'Estat al qual correspon la proposta i execució de les polítiques del Govern en matèria d'igualtat.
  • INSTITUT DE LA DONA: Organisme autònom depenent del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat la finalitat de la qual és, d'una banda, promoure i fomentar les condicions que possibiliten la igualtat social dels dos sexes i, d'altre, promoure la participació de la dona en la vida política, cultural, econòmica i social.
  • DIRECCIÓ GENERAL DE LA DONA I PER LA IGUALTAT: Organisme depenent de la Conselleria de Benestar Social de la Comunitat Valenciana que promou i gestiona programes encaminats a l'exercici efectiu dels drets de la dona.

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9917

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464