Presentació Homes per la Igualtat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Events
Logo Homes per la Igualtat   Homes per la Igualtat
Homes per la Igualtat

Presentació

 

 

 

 

 

En el marc de l'III Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Universitat d'Alacant, i en compliment de les accions lligades a l'objectiu 4 “Promoure la implicació dels homes en la construcció d'una societat igualitària”, es crea l'espai web Homes per la igualtat. La seua finalitat és promoure la sensibilització i el compromís entre el col·lectiu de l'homes de la comunitat universitària a favor del principi d'igualtat entre dones i homes, i en contra de la violència cap a les dones.

 

La web Homes per la igualtat engloba una sèrie d'informes  d'àmbit internacional, europeu i nacional que afavoreixen polítiques d'igualtat dirigides a homes, una selecció d'articles  i publicacions i un ampli ventall de pàgines webs sobre grups d'homes per la igualtat, associacions, organitzacions i xarxes sobre masculinitats. També podràs trobar recursos didàctics que contribueixen a la sensibilització i formació en igualtat i masculinitat.

 

L'Associació d'Homes per la Igualtat de Gènere (AHIGE) , creada a inicis del segle XXI, s'inscriu en el moviment d'homes per la igualtat que a Europa sorgeix en la dècada dels anys setanta. Entre els seus objectius assenyala: la cerca de nous models masculins respectuosos, igualitaris i més lliures; i la lluita contra tota mena de discriminació per raó de sexe, especialment, contra les dones.