Saltar apartados

newsletter 15 web violència genere

 

La pàgina web contra la violència de gènere de la UA visibiliza: 

 

• el rebuig de la UA a qualsevol forma de violència de gènere, atès que són actes discriminatoris que contravenen el principi d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes;
• i el compromís amb el manteniment d'un clima laboral saludable, no intimidatori ni hostil en el qual es respecte i assegure la dignitat de totes les persones que desenvolupen activitats acadèmiques, culturals, esportives o de serveis en el seu àmbit organitzatiu i territorial. 

 

A més…
 
La pàgina web contra la violència de gènere de la UA ofereix recursos i informació d'interès per a la detecció, prevenció i intervenció enfront de possibles situacions d'assetjament sexual, assetjament per raó de sexe i assetjament per orientació sexual que pogueren donar-se en el nostre entorn de treball i estudi. En ella, es destaquen els elements més rellevants del procediment que se segueix quan s'activa el Protocol específic que per a aquestes situacions va aprovar el juny passat el Consell de Govern.
 
Al seu torn, la pàgina web contra la violència de gènere de la UA assumeix l'objectiu d'informar, sensibilitzar i assenyalar de forma fàcil com actuar quan es creu que s'és víctima de violència de gènere. D'aquesta manera, s'articular un sistema d'informació que dóna resposta al dret d'informació que empara a les víctimes de violència de gènere. 

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9917

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464