Saltar apartados

newsletter 16 premi igualtat 2016

 

 
LA UNIVERSITAT D'ALACANT CONCEDEIX EL PREMI IGUALTAT-UA 2016 A l'EMPRESA AGUAS MUNICIPALIZADAS DE ALICANTE , E. M. (AMAEM).

  

El Consell de Govern de la Universitat d’Alacant, en sessió ordinària del 25 de febrer, va acordar per unanimitat concedir el Premi igUAltat 2016 a l'empresa Aguas Municipalizadas de Alicante, E.M. (AMAEM) per la promoció del principi d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, un principi que integra en tots els àmbits en els quals desenvolupa la seua activitat empresarial. La proposta d’Aguas Municipalizadas de Alicante, E.M. va ser presentada per l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la UA.
 
L'aplicació de polítiques d'igualtat de tracte i d’oportunitats va ser reconeguda el 2014 amb el distintiu "Igualtat en Empresa", una marca d'excel·lència que concedeix el Ministeri de Sanitat, Servei Socials i Igualtat i que reconeix la implementació de mesures o plans d'igualtat. Aguas Municipalizadas de Alicante, E.M. va ser la primera empresa alacantina a la qual es va reconéixer amb aquest distintiu.
 
A més s'ha destacat el fet que la política d'igualtat que duu a terme Aguas Municipalizadas de Alicante, E.M. no se cenyeix a les obligacions empresarials que en aquesta matèria recull la Llei d'igualtat efectiva entre dones i homes (LO 3/2007). En aquest sentit se n'ha destacat: el compromís a incrementar la presència de dones en la direcció empresarial; l'adopció de noves mesures de coresponsabilitat; i el desenvolupament de processos de nova contractació que inclou víctimes de violència de gènere. Aquestes mesures situen Aguas Municipalizadas de Alicante, E.M. com una empresa de referència en la província en matèria de foment de la igualtat entre dones i homes.

 
El premi es lliurarà el pròxim 7 de març de 2016 a les 20 h en el Paranimf de la UA, en el marc dels actes institucionals organitzats en commemoració del DIA INTERNACIONAL DE LES DONES. 

 

   

Premi igualtat 2013. Centre d’Estudis sobre la Dona (UA)

Premi igualtat 2014. Equip de Futbol Sala Femení (UA)

Premi igualtat 2015. Marta Macho Stadler (UPV/EHU) 

 

 

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9644

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464