Saltar apartados

newsletter 17 kit qui bé et vol

 

NEWSLETTER 17. Kit "Qui bé et voldrà, riure et farà"

El Kit "Qui bé et voldrà, riure et farà" dóna nom a la campanya contra la violència de gènere que la Universitat d'Alacant farà en el curs 2016-2017. La campanya posa en valor models de relacions de parella igualitàries i lliures com a referents necessaris per a superar la violència de gènere que les nostres alumnes, professores, dones del personal d'administració i serveis, filles, germanes, mares, ties, amigues i companyes podran patir pel simple fet de ser dona.

 

A través del Kit "Qui bé et voldrà, riure et farà" es donarà difusió a:1. El fullet "cibersolucions 2.0 davant del ciberassetjament com a forma de violència de gènere" (comportaments que utilitzant les TIC tenen com a objectiu la dominació, la discriminació i l'abús de poder de l'home davant de la dona en el si d'una relació o exrelació de parella).
2. El "Codi d'ètica i de conducta en l'esport de la UA. La UA davant de l'assetjament i abús sexual en l'esport" Una eina amb la qual prevenir i sensibilitzar davant d'aquesta realitat com també una declaració del compromís de la UA per a crear un ambient segur i respectuós que afavorisca la igualtat entre dones i homes en la nostra universitat.

 

Et pot interessar: 

El Kit es distribuirà entre la comunitat universitària el pròxim 21 i 25 de novembre, en els actes institucionals de la UA contra la violència de gènere. 
El dilluns 21 a la sala d'actes de la Facultat d'Educació l'experta Matilde Fontecha Miranda impartirà la conferència "La violencia contra las mujeres en el ámbito deportivo" (10 h).

 

El dilluns 21 a la sala d'actes de la Facultat d'Educació es presentarà el "Codi d'ètica i de conducta en l'esport de la UA(11 h).

 

El dilluns 21 es lliuraran els premis de "Tuits contra la violència de gènere".

 

El dilluns 21 comptarem amb clowndestino-teatro els quals tancaran l'acte amb les seues clown-clusions, una sorpresa per a fer riure a qui volem bé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9917

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464