Saltar apartados

lideratge femení ua

¿Què és l'apoderament ?

És un terme encunyat en la dècada dels vuitanta del segle passat pel moviment de dones amb el qual es fa referència a un doble procés: individual i col·lectiu. Individualment, l'apoderament comportaria l'adquisició de confiança en si mateixa, autonomia, autodeterminació, major accés a recursos materials i simbòlics i major capacitat d'elecció en la vida. Per la seua banda, l'apoderament col·lectiu fa referència a la capacitat d'un grup a promoure el canvi social en matèria d'igualtat.

 

 ¿Quin és l'objectiu del programa Lideratge femení-UA?

El programa Lideratge femení-UA de la Universitat d'Alacant engloba un conjunt d'activitats dirigit a la promoció del lideratge i l'apoderament de les dones (PAS, PDI i estudiants) de la UA.

En el curs 2016-2017 el programa es dirigeix a les dones que exerceixen un càrrec d'adreça en la UA i l'objectiu és compartir experiències comunes i desenvolupar les seues capacitats d'apoderament i lideratge transformador.

En el programa s'impartirà el curs de coaching "Planificació Estratègica per a un Lideratge transformador”.

Al llarg del curs, se sumaran ponents rellevants els qui compartiran, en sessions de debat i trobada distesa, la seua experiència en l'àmbit de l'adreça, l'apoderament i el lideratge de dones.

 

Conferencia "¿Per què a mi, si sóc bona xica? Raons d'un desconcert compartit: el gènere i la nostra comunicació", a càrrec de Mercedes Bengoechea, professora de Sociolingüística de la Universitat d'Alcalá.

 

 

 

 

vam coaching

Taller "Activitats vivencials" .El coaching és una metodologia que a través de preguntes i diferents eines de presa de consciència, autoexploración i acció, facilita l'evolució personal i la consecució d'objectius. És una forma d'acompanyament que el seu objectiu és l'aprenentatge, desenvolupament i creixement d'individus o grups d'una forma individualitzada.

En aquesta última sessió identificarem dels nostres talents, habilitats i recursos propis, la qual cosa ens permetrà reforçar nostre “jo” i generar acte confiança i benestar personal. Repassarem i reflexionarem sobre les eines que ens permeten orientar-nos a resultats, explorar nous territoris, ampliar els nostres esforços, motivar-nos i creure en la grandesa interior que totes les persones tenim per a afrontar la vida amb èxit i plenitud.

 

 

 

 

 

Unitat d'Igualtat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9644

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464