Dones a Ciència Certa - Recursos web

 

Científiques Invisibles
Iniciativa de la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de l'R+D+I amb l'objectiu de reconèixer el treball desenvolupat per moltes dones científiques.

 

 

 

 

Gènies del Món
Blog destinat a mostrar la incursió de la dona en la Ciència.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Ciència és cosa de Xiques
Sabies que les xiques obtenen en l'escola notes tan bones com els xics en ciències i matemàtiques, però que després són molts més els xics que decideixen estudiar ciències, tecnologia o enginyeries?

 

La dona i l'activitat científica
Secció del portal EDUCAR on l'alumnat podrà investigar sobre els diferents descobriments realitzats per dones científiques.

 

 

 

 

 

 

 

 

Les 10 dones científiques més importants de la Història
Pàgina web dedicada a les 10 dones científiques més importants de la Història.

 

Dones en la Història de la Ciència (CSIC)
Breu però intensa compilació d'Eulalia Pérez Sedeño sobre la genealogia femenina en la Història de la Ciències.

 

Dones en l'Ombra
Aquest blog és el resultat del treball d'una gran part de l'alumnat i del professorat de l'Institut Ramón María del Valle-Inclán de Sevilla. El blog fa un homenatge a dones de la història que mai van aparèixer en els llibres o mai seran conegudes més que com DONES D'..., GERMANES D'...,O FILLES D'..   ,ALGUN HOME FAMÓS.
Dones Inventores (CSIC)
Llista de dones inventores, de Raquel Barcos Reyero i Eulalia Pérez Sedeño, integrants del Consell Superior d'Investigacions Científiques.

 

 

 

 

 

 

 

Dones i Ciència (CSIC)
Web del Consell Superior d' Científiques, amb notícies, documents i recursos sobre dones científiques.

 

 

NATURE: International weekly journal of Science
WOMEN IN SCIENCE
This special issue of Nature takes a hard look at the gender gap — from bench to boardroom — and at what is being done to close it.
   

 

Dones Consciencia

Mostra el que fan i han fet les dones dedicades a la ciència i a la tecnologia. Biografies, entrevistes, esdeveniments, efemèrides i tot tipus de cròniques.
 

Còmic Científiques: passat, present i futur

Amb l'objectiu de donar visibilitat a dones científiques i motivar les científiques del futur, pots descarregar aquest còmic de l'obra Científiques: passat, present i futur. Aquest recurs educatiu pretén trencar estereotips femenins al voltant de la Ciència, la Tecnologia i l'Enginyeria.