Saltar apartados

Missatge de Bienvenida

Servisquen aquestes pàgines web que esteu visitant per a donar-vos la nostra càlida benvinguda virtual a la Universitat d'Alacant i agrair el vostre interès en conèixer-nos millor.

Hi trobàreu descrita l'estructura i la rica diversitat de les activitats que desenvolupa la nostra Universitat, així com les línies amb què aspirem a traçar el futur d'aquesta institució, esforçant-nos en fer-la cada dia més profitosa per a les necessitats i els anhels de la societat.

Tant si formeu part de la comunitat universitària com si voleu visitar-nos i saber com disposar de les nostres propostes, aquestes pàgines us detallaran des de les titulacions que impartix la Universitat d'Alacant als serveis que s'oferixen, des dels seus òrgans de govern i gestió a la seua normativa i els seus procediments administratius, passant per una àmplia oferta cultural i esportiva. Trobareu una detallada descripció del recinte universitari, coneixereu quines persones hi desenvolupem les nostres respectives comeses i sabreu on i a qui dirigir-vos per a qualsevol consulta.

Volem que els nostres estudiants obtinguen la millor formació en les respectives titulacions. Desitgem ajudar-los a convertir-se en valuosos professionals capaços de constituir la columna vertebral del progrés social i econòmic. I aspirem a què les nostres administracions públiques, les associacions i les empreses del nostre entorn tinguen en la Universitat d'Alacant una útil ajuda per a aconseguir els seus objectius.

Us reitere de nou la nostra benvinguda. Esperem que la vostra visita a aquestes pàgines us siga de gran utilitat.

Moltes gràcies.

 

Manuel Palomar Sanz

Rector

Presentació Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464