concurs cartells ITS/VIH

 

VOTACIÓ POPULAR 2020  VOTACIÓ POPULAR 2019  VOTACIÓ POPULAR 2018

Recorda

 

La millor eina sanitària sempre és la prevenció. Davant qualsevol sospita o dubte, sol·licita atenció professional per a evitar les seqüeles i reduir l'impacte entre la població de les ITS i el VIH. Pots trobar més informació en:

1.       Els Centre d'Informació i Prevenció de la Sida (CIPS) i ITS a la Comunitat Valenciana.En el telèfon CIPS Alacant 965169070. En el telèfon gratuït, informació, 900702020 (horari de 09-14 hores)

2.       Fulls informatius sobre Infeccions de Transmissió Sexual publicades pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

3.      Campanya sobre les estratègies de prevenció combinades dirigides a homes gais, bisexuals i altres homes que tenen sexe amb homes -GBHSH- (Secretaria del Pla Nacional sobre la SIDA).

 

Universitat Saludable, última modificació; 20 de juliol 2020 (creada 17 de juliol de 2020).


 

Resultats de la votació popular online, convocatòria concurs cartells 2019-2020.

Ha conclòs l'última fase del concurs per a l'elecció del cartell més representatiu i informatiu sobre "El risc de contraure ITS (Infeccions de Transmissió Sexual/VIH)", que s'ha realitzat per votació online, entre el 13 i el 22 de maig, i en el qual s'han recontado 163 vots vàlids i 2 vots nuls. Els tres cartells premiats són:

 • En primer lloc, el cartell titulat AMB CONDÓ, NO HI HA TRANSMISSIÓ (ref 3) amb 57 vots.(Descàrrega fitxer)
 • En segon lloc, el cartell titulat ITSRUIDO (ref 17) amb 54 vots.(Descàrrega fitxer)
 • En tercer lloc, el cartell titulat ¿DINS O FORA? (ref 6) amb 15 vots.(Descàrrega fitxer)

Aquest material d'accés obert pot ajudar a la realització de campanyes informatives de prevenció. Recorda respectar la propietat intel·lectual, no podràs modificar el seu contingut i hauràs d'esmentar als autors i a la Universitat d'Alacant.

 

 

 

 

 

Itsruido ref.17

 

 

“Cartells guanyadors, convocatòria curs 2019-2020”

 

Gràcies a totes i a tots per contribuir en aquesta campanya de difusió d'informació per a la prevenció de les ITS/VIH.

 

Universitat Saludable, última modificació; 18 de juny 2020 (creada 27 de maig de 2020).

Votació popular Online

 

En aquesta fase del concurs participen 8 cartells. Pots participar en la votació popular anònima marcant 1 cartell, perquè el vot siga vàlid, fins al dia 22 de maig.PREM I PARTICIPA Gràcies per participar, i donar suport a aquesta iniciativa de divulgació d'Universitat Saludable.

La finalitat d'aquesta campanya és, d'una banda, fomentar la innovació i la creativitat en el nostre alumnat amb la creació de missatges divulgatius, curts, directes i fiables sobre la salut. D'altra banda, sensibilitzar a la comunitat universitària i contribuir a visibilitzar els potencials riscos de contraure una ITS (Infeccions de Transmissió Sexual).

Recorda: La millor eina sanitària sempre és la prevenció. Davant qualsevol sospita o dubte, sol·licita atenció professional per a evitar seqüeles. Pots trobar més informació en:

1.       Els Centre d'Informació i Prevenció de la Sida (CIPS) i ITS a la Comunitat Valenciana. En el telèfon d'atenció 900 702 020 i a Alacant podràs demanar cita , atenció gratuïta, en el 966 478 550.

2.       Fulls informatius sobre Infeccions de Transmissió Sexual publicades pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social

 

Universitat Saludable, 12 de maig de 2020

 

 

 

Cartells Seleccionats Concurs 2020

 

La comissió per a la fase de selecció inicial del concurs de cartells "El risc de contraure ITS (Infeccions de Transmissió Sexual/VIH), curs 2019-2020”, ha conclòs la valoració dels 17 cartells presentats i admesos a concurs. D'acord amb les bases del Concurs (BOUA, 17 de febrer de 2020) ha seleccionat 8 cartells, els quals passaran a la fase de votació popular:

 •        INFORMARSE. PREVENIR. CUIDARSE (ref 1).
 •        ENEMIGOS (ref 2).
 •        CON CONDÓN, NO HAY TRASMISIÓN (ref 3).
 •        ¿DENTRO O FUERA? (ref 6)
 •        NO HAY VUELTA ATRÁS (ref 8).
 •        EL PLACER (ref 11).
 •        NO TE LA JUEGUES TODO AL AZAR (ref 16).
 •        ITSRUIDO (ref 17).

 

Abans de res, la comissió vol agrair l'esforç de totes i de tots els participants, més si cap en considerar la situació sobrevinguda del COVID-19.

 

En breu informarem de com es realitzarà la votació popular, però per a familiaritzar-te amb els cartells seleccionats te'ls mostrem:

 

 

 

 

 

 

 

El placer ref.8

 

 

Enemigos ref.2

 

 

Itsruido ref.17

 

 

 

 

 

No te la juegues todo al azar ref.16

 

 

Inf.Prevenir.Cuidarse ref. 1

 

Universitat Saludable, 21 d'abril de 2020

Convocatòria Concurs 2020

Convocat el concurs de cartells "El risc de contraure ITS (Infeccions de Transmissió Sexual/VIH)", curs 2019-2020.

 • Bases de la convocatòria en el BOUA de 17 de febrer de 2020
 • Inscripció i envio fins al 31 de març de 2020, en el formulari

Universitat Saludable, 18 de febrer de 2020

Resultats de la votació popular 2019

En el concurs de cartells "Visualitzant les ITS i el VIH: ¡¡¡No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!" celebrat el dia 22 de maig i amb la participació de 278 persones, ha sigut:

 • Cartell 1: A UN CONTACTE DEL CONTAGI 76 vots
 • Cartell 4: UN MALSON MOLT REAL 48 vots
 • Cartell 3: PROTECCIÓ CONTRA LES ITS 47 vots

Gràcies a tots per contribuir a aquesta campanya de difusió d'informació per a la prevenció de les ITS/VIH

 

A un contacte del contagi

 

 

Un malson molt real

 

 

 

Pots descarregar els cartells guanyadors i seleccionats del concurs de cartells "Visualitzant les ITS i el VIH" de 2019. Aquest material d'accés obert pot ajudar per a la realització de campanyes informatives de prevenció. Recorda respectar la propietat intel·lectual esmentant a l'autora o l'autor i a la Universitat d'Alacant.

 

Universitat Saludable, 23 de maig 2019

Dia de la votació i taula informativa

 

Universitat Saludable, 23 de maig 2019

 

Votació Popular 2019: Selecció del millor cartell informatiu sobre "els riscos de contraure ITS (Infeccions de Transmissió Sexual / VIH):

Per segon any desenvolupem la campanya de sensibilització "Visualitzant les ITS i el VIH: ¡¡¡No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!" Aquesta campanya es recolza en la convocatòria d'un concurs de cartells (BOUA, 09/04/2019)creats per estudiants de la UA i en la votació popular per a seleccionar el millor cartell informatiu. La votació popular se celebrarà el pròxim dia 22 de maig (dimecres) de 10 a 14 hores, en la plaça de la Igualtat (davant de la Biblioteca General). D'acord amb les bases de la convocatòria s'exposaran els 7 cartells prèviament seleccionats pel jurat, d'un total de 28 cartells presentats. En el mateix stand de l'exposició es podrà votar. Podran participar en la votació qualsevol membre de la comunitat universitària.   En aquest stand, també s'instal·larà una taula informativa per a consultar qualsevol dubte relacionat amb les ITS/VIH que serà atesa per professionals de la Unitat de Promoció de Salut i del Centre d'Informació i Prevenció de la SIDA i ITS (CIPS) d'Alacant.

 

Universitat Saludable, 17 de maig 2019

Cartells del concurs

¿Quin és el teu cartell favorit? T'esperem. ¡Participa vontando! el 22 de maig (dimecres) de 10 a 14 hores, en la plaça de la Igualtat (davant de la Biblioteca General).

 

 

 

Universitat Saludable, 17  de maig de 2019

Votació Popular 2018: Concurs de Cartells "Visualitzant el VIH i altres ITS: No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant"

Resultats de la votació. Els cartells amb major votació van ser el pòster nª 7 amb 79 vots i el pòster nª8 amb 59 vots.

 

 Universitat Saludable, 11 de juny 2018

El dia de la votació i la taula informativa

 

Universitat Saludable, 11 de juny 2018

¿Quin és el teu favorit? participa vontando el teu cartell guanyador demà 17 de maig en les Porxades de la Biblioteca General de 10:30 a 13:00h.

El cartell guanyador formarà part dels missatges de promoció d'Universitat Saludable.

Ací pots veure'ls:

 

Universitat Saludable, 11 de juny 2018