Saltar apartados

Dia Reus

5 d'octubre de 2017. Dia de les Universitats Saludables. REUS

El passat dia 5 d'octubre es va celebrar el "Dia de les Universitats Saludables".La Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) promociona aquesta data amb la intenció de visibilizar el treball que es realitza per part de totes les universitats nacionals que participen. Un any més, se centra a incentivar l'alimentació saludable i a promocionar la fruita de temporada.
En la Universitat d'Alacant, expliquem com sempre, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, on es podrà tenir una àmplia visualització de l'oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable.

Cartell_dia_reus_17
fruita
fruita 3
cartell
verdura
fruita 2
cartell porta
mostrador
fruita 4

Dia Universitats Saludables 2016. 7 d'octubre

El 7 d'octubre se celebra el "Dia de les Universitats Saludables". Aquesta data és promocionada per la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) para visibilizar el treball que es realitza per totes les universitats nacionals que participen. Enguany se centra a incentivar l'alimentació saludable i a promocionar la fruita de temporada.
En la Universitat d'Alacant, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, es realitzarà una àmplia visualització de l'oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464