Dia Reus

5 d'octubre de 2017. Dia de les Universitats Saludables. REUS

El passat dia 5 d'octubre es va celebrar el "Dia de les Universitats Saludables".La Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) promociona aquesta data amb la intenció de visibilizar el treball que es realitza per part de totes les universitats nacionals que participen. Un any més, se centra a incentivar l'alimentació saludable i a promocionar la fruita de temporada.
En la Universitat d'Alacant, expliquem com sempre, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, on es podrà tenir una àmplia visualització de l'oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable.

 

Dia Universitats Saludables 2016. 7 d'octubre

El 7 d'octubre se celebra el "Dia de les Universitats Saludables". Aquesta data és promocionada per la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) para visibilizar el treball que es realitza per totes les universitats nacionals que participen. Enguany se centra a incentivar l'alimentació saludable i a promocionar la fruita de temporada.
En la Universitat d'Alacant, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, es realitzarà una àmplia visualització de l'oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable