Activitats

  • Activitats esportives:
    • Nova activitat de Taichí

 Nota: aquesta activitat es va realitzar en el període de 2014 a 2016

  • Salut:
    • Programa de detecció d'alteracions visuals.

Del 3 de març al 16 d'abril, es desenvoluparà un programa d'atenció visual, especialment dirigit a aquelles persones que són usuàries de lents de contacte i que durant la seua jornada laboral realitzen tasques amb ordinadors o altres dispositius electrònics d'accés a la informació. Aquest programa que s'està realitzant a treballadors de l'administració pública valenciana des de fa dos anys, compta amb el suport del Servei de Prevenció de la Universitat d'Alacant.

Durant aqueixos dies, un equip d'especialistes coordinats per la professora Mar Seguí del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia, seran els encarregats de dur a terme les revisions visuals de les persones que vulguen participar en el programa. Es realitzaran proves clíniques específiques per a mesurar l'estat de la superfície ocular i de la llàgrima, que permetran realitzar les recomanacions necessàries.

Per a demanar cita o realitzar qualsevol consulta, pot escriure a la següent adreça de correu electrònic: lentescontacto@ua.es, on se li atendrà com més prompte millor.