Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Gener, 2016

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Gener, 2016
 • Dimecres, 27
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Taller "Actius per a la Salut i el Benestar en la Universitat Saludable". Universitat d'Extremadura

  Invitació a José Ramón Martínez a participar en el taller "Actius per a la Salut en el Benestar en la Universitat Saludable" durant el dia 27 de gener de 2016 en la Universitat d'Extremadura.

 • Dimarts, 26
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Reunió amb el Regidor de Medi ambient de l'Ajuntament d'Alacant

  Reunió de José Ramón Martínez amb la professora Adoración Carratalá i Víctor Domínguez Lucena, Regidor de Medi ambient de l'Ajuntament d'Alacant.

 • Divendres, 22
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Jornades Saludables de Donació de Sang

  Primera reunió preparatòria de les Jornades Saludables de Donació de Sang que es desenvoluparan en la Universitat d'Alacant els dies 8 i 9 de març.
 • Dimecres, 20
 • Ajuntament Sant Vicent del Raspeig

  Dia Mundial de l'Arbre

  Reunió en l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig

  Reunió en l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig amb el seu Alcalde, Jesús Villar Notario i les Regidores d'Educació i Medi ambient, Begoña Monllor Arellano i Nuria Pascual Gisbert, respectivament. En la mateixa s'han plantejat estratègies de col·laboració conjunta en el marc del projecte Universitat Saludable.

  Com a primera acció se celebrarà el dia mundial de l'arbre amb la participació de xiquets de Col·legis de Primària de Sant Vicent, que plantaran arbres en el Bosc Il·lustrat. Prèviament en el seu recorregut fins al Bosc Il·lustrat seran guiats explicant-los les diferents espècies de plantes i arbres existents així com parteix de la història d'algunes de les edificacions per les quals passaran. Una vegada en el lloc de la plantació se'ls informarà del tipus d'arbre que plantaran i les cures que precisa. D'aquesta manera els xiquets podran fer un seguiment posterior per a observar el seu creixement.

  La idea és engegar diferents projectes conjunts que vertebren la Universitat d'Alacant amb el municipi de Sant Vicent del Raspeig.

 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464