Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Octubre, 2016

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Octubre, 2016
 • Dimarts, 25
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Campaña 'Dia Mundial de la Visió': Salut visual per a tots

  Des d'Universitat Saludable, dins del marc del nostre projecte d'actuacions promotores de la salut, col·laborem amb el Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia de la Facultat de Ciències i amb la Clínica Optomètrica de la Universitat d'Alacant en la campanya del Dia Mundial de la Visió, que celebrarem divendres que ve 28 d'octubre. Aquesta campanya té com a lema %u201CSalut visual per a tots%u201D.

  Els stands per a atendre-us estaran situats en les porxades de la Biblioteca General, en horari de 9.00 a 15.00 hores. L'atenció serà dispensada per les i els estudiants de quart curs del Grau en Òptica i Optometria. La campanya es dirigeix a un examen visual per a la detecció de problemes visuals que queden desapercebuts tant en l'inici de l'edat juvenil com en persones de major edat.

  ¿Has tingut visió borrosa en els últims mesos? ¿És freqüent que et piquen els ulls quan treballes amb l'ordinador? Aquests són petits signes que indiquen que precises una revisió visual.
  ¿Saps que un 40% dels universitaris tenen problemes visuals que desconeixen? És una oportunitat per a conèixer com es troba la teua visió i conèixer el nivell de competència que aconsegueixen els nostres estudiants de Grau en Òptica i Optometria. No és solament manejar complexos aparells i mesurar, descobreix tots els seus coneixements i el seu assessorament professional.

 • Dijous, 20
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  gràcies a totes i a tots!!!! per donar sang

  Des del marc del projecte d'Universitat Saludable volem donar-vos les gràcies a totes i a tots les/els que habeis participat donant sang, les/els que habeis promocionat la donació, les/els que habeis ajudat a tenir llocs acollidors per a la donació i a totes i a tots els que amb petits gestos, també, habeis col·laborat que es realitzara la marató de donació de sang el 18 i 19 d'octubre en la UA.

 • Dilluns, 17
 • Cartell Donació de sang 2016

  Marató de donació de sang. 18 i 19 d'octubre de 2016

  Els pròxims dies 18 i 19 d'octubre se celebrarà en la Universitat d'Alacant, en el marc de la Universitat Saludable, una nova Marató de Donació de Sang. En aquesta ocasió, els punts de la col·lecta se situaran en:

  - Rectorat: Hall. Dia 18, de 9.30 a 14.00 h

  - Facultat de Ciències: Hall interior. Dies 18 i 19 de 9.30 a 14.00 h

  - Facultat d'Educació: Hall. Dia 18 de 9.30 a 20.30 h i dia 19 de 9.30 a 14.00 h

  - Aulari I: Hall consergeria sud. Dia 18 i 19 de 9.30 a 20.30 h

  - Aulari II: Hall de laª 1 planta. Dia 18 i 19 de 9.30 a 20,30 h

  La donació també és salut, amb ella pots ajudar a 3 persones que ho necessiten.

  T'esperem en els punts de donació. En cada edifici hauran cartells indicatius.

  Podeu trobar recomanacions generals

 • Dilluns, 10
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Formació bàsica per a promotors de donació sagne

  El Centre de Transfusió de Sang realitzarà una formació bàsica de promotors per a la donació de sang.

  Es farà una xerrada de 30 minuts, que es reiterarà durant l'horari de permanència. Aquestes xarrades es realitzaran:

  - Dia 10 d'octubre, en l'aula ED/TALLER 3 de la Facultat d'Educació, de 12.00 a 14.00 h

  - Dia 17 d'octubre, en l'Aula 2 i Saló de Graus de la Facultat de Ciències de la Salut, de 9.00 a 15.00 h

  Amb la vostra col·laboració es podrà aconseguir el màxim de voluntàries i voluntaris per a la Marató de Donació de Sang, que se celebrarà els pròxims dies 18 i 19 d'octubre. El propi Centre de Transfusions organitzarà els grups i l'horari d'animació de les voluntàries i els voluntaris.

 • Dijous, 6
 • Dia de les Universitats Saludables

  7 d'octubre, Dia de les Universitats Saludables

  El 7 d'octubre se celebra el "Dia de les Universitats Saludables". Aquesta data és promocionada per la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) para visibilizar el treball que es realitza per totes les universitats nacionals que participen. Enguany se centra a incentivar l'alimentació saludable i a promocionar la fruita de temporada.
  En la Universitat d'Alacant, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, es realitzarà una àmplia visualització de l'oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable

 • Dimarts, 4
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Receptes Saludables de la REUS.

  Per a aquestes dates del calendari, encara tenim temperatures bastant elevades, la qual cosa pot afectar al nostre apetit. Siga d'una forma o una altra, vam seguir precisant una alimentació equilibrada i variada per a mantenir una adequada nutrició i hidratació. Potser, et puga ajudar consultar les receptes d'estius de la REUS.

  En aquest receptari de temporada trobaràs receptes tradicionals de cada comunitat autònoma, aportades des de les universitats que forma part de REUS.

  Us convidem al fet que consulteu les receptes, les elaboreu i les assaboriu. ¡Bon profit!

 • Dilluns, 3
 • REUS

  Dia de les Universitats Saludables: 7 d'octubre

  El 7 d'octubre se celebra el "Dia de les Universitats Saludables", coincidint amb la declaració de Pamplona realitzada en 2009. Les Universitats espanyoles celebren una campanya conjunta dins de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS). Aquesta Xarxa es va constituir l'any 2008, té com a fonament la incorporació de la promoció de la salut en l'àmbit universitari, recolzant i evidenciant aquest com a entorn saludable.

  Aquesta jornada nacional té per objectiu visibilizar el treball que s'està realitzant en elles i incorporar la promoció de la salut en el seu projecte educatiu i laboral, amb la finalitat de potenciar el desenvolupament humà i millorar la qualitat de vida dels quals allí estudien i treballen. Enguany se centra a incentivar l'alimentació saludable i promocionar la fruita de temporada.

 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464