Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Novembre, 2017

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2017
 • Dimarts, 28
 • amb bici a la UA

  Uneix-te a l'III Repte "Mou-te per la UA"

  Ha finalitzat l'II Repte Mou-te per la UA en el qual s'han superat totes les expectatives, recorrent entre totes i tots més de 6000 km amb bicicleta i a peu a la universitat.

  Encara que seguim, açò no acaba ací, ja pots unir-te a l'III Repte Mou-te per la UA i si acumules 60 Cicles amb bicicleta o a peu abans del 22 de desembre, podràs guanyar un fantàstic monitor tàctil FitBit ZIP. A més, recorda que podràs canviar els teus Cicles per estupends regals en el catàleg de Recompenses de Ciclogreen.

  Per a més informació sobre com registrar-se i participar consulta en

 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Voluntariat Universitat Saludable

  Es necessiten voluntaris i voluntàries de les titulacions d'Infermeria, Nutrició i Òptica per a col·laborar, des del programa de Voluntariat Universitat Saludable, en l'activitat Fira de la Salut que organitza la Federació Valenciana d'Associacions Gitanes (FAGA), en la zona Vial dels Xiprers (cementeri) a Alacant, el dilluns 4 de desembre, de 10.00 a 13.00 hores. Tant l'activitat de voluntariat com una sessió formativa específica, tindran reconeixement de crèdits. Es pot col·laborar el temps que es tinga disponible en el marge de l'horari de l'activitat. Per a realitzar la inscripció o sol·licitar més informació, enviar un correu electrònic a:

  u.saludable@ua.es

 • Divendres, 24
 • Logo US_DIA VIH

  Activitats Dia front VIH-SIDA 2017

  Durant els dies 29 (en horari de matí) i 30 (en horari de vesprada) de novembre, s'han programat activitats per a sensibilitzar a la comunitat universitària en la prevenció del contagi del VIH-SIDA. En aquesta ocasió, els animadors d'aquestes activitats seran voluntaris de Creu Roja. Més informació sobre aquestes activitats, lloc i horari, en la nostra pàgina web.

 • Dilluns, 20
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Activitats contra la violència de gènere

  Us proposem participar en les següents activitats d'exercici físic i socialització, com a forma de manifestar-nos en contra de la violència de gènere, Kangoo Jump a l'aire lliure, Paddle Surf i Aquapaddle Zen en piscina. Aquestes activitats tenen una aportació mínima de 5 euros i es destinarà en la seua integritat al fons de Beques Fiscal Soledad Cazorla, que treballa perquè les filles i fills de víctimes de violència de gènere continuen els seus estudis. Més informació i formulari d'inscripció en:

  https://web.ua.es/es/universidad-saludable/acciones-saludables/acciones-de-sensibilizacion-contra-la-violencia-de-genero.html

 • Dijous, 16
 • Logo dia mundial sida

  Programa de Formació Específic "Voluntariat Universitat Saludable": Una experiència d'aprenentatge actiu en relació amb el "Dia Mundial de la SIDA", 1 de desembre 2017.

  Es planteja una estratègia de formació/aprenentatge per a aconseguir una intervenció activa realitzada per estudiants i per a ells, com a població diana i objecte d'una intervenció per a la prevenció del contagi del VIH i d'infeccions de transmissió sexual (ITS). Aquesta intervenció es desenvoluparà en els llocs comuns del campus de la UA i per on la comunitat universitària sol concentrar el seu trànsit diari de desplaçament.

  De participar en aquest programa de formació específic s'obtindrà 1 crèdit ECTS, dins del programa de "Voluntariat Universitat Saludable" en el curs 2017-2018 (Consell de Govern de la UA: 26 d'octubre de 2017). La formació específica es realitzarà del 21 al 30 de novembre. Places limitades: 20, s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

  Període d'inscripció fins al 20 de novembre.

 • Dijous, 9
 • Cartell Xarxa 2017

  Programa d'activitats al voltant del Dia de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables

  El dia 16 de novembre, se celebra la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables. Durant la setmana del 13 al 16, s'han programat, per a la seua celebració, diferents activitats relacionades amb el lema d'enguany:"Mira per tu, mira per tots i totes" / "Mira por ti, mira por todos y todas".
  Et convidem a participar en totes aquestes activitats. <a
 • Dimecres, 8
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Projecció del documental "Cada 30 hores" i tertúlia amb la seua directora

  Dentro de la agenda del Día Internacional contra la Violencia de Género, y entendiendo esto como una lacra para el bienestar personal y de nuestra sociedad, desde Universidad Saludable nos unimos a la iniciativa de la proyección del documental "Cada 30 horas" y la tertulia con su directora, Alejandra Perdomo.
  Día: lunes 13 de noviembre
  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ San Fernando
  Hora: 16.30
  Podeis ver un pequeño trailer desde este enlace

   

 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464