Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Setembre, 2017

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2017
 • Dijous, 21
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Mostra de productes ecològics

  Durant la Jornada de Bienvenida als nous estudiants de la UA, es podrà visitar la Mostra de Productes Ecològics. Aquesta iniciativa vol difondre els beneficis que aporten aquest tipus de productes tant per a la salut com per al medi ambient, sense oblidar el seu impacte en el seu context social més immediat.
  Els aliments conreats de forma ecològica no estan afectats per productes químics, utilitzen de forma òptima els recursos naturals durant el seu procés de cultiu, la seua producció s'ajusta a les estacions de l'any i el seu període de consum òptim és molt pròxim a la seua collita, la qual cosa contribueix a preservar els seus components més saludables: olor, sabor, vitamines i minerals.
  !!!T'esperem, gaudim d'una altra formes de l'alimentació saludable!!!

 • Dilluns, 18
 • amb bici a la UA

  Uneix-te al repte "Mou-te per la UA"

  Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, la Universitat d'Alacant llança la plataforma "Mou-te per la UA". En aquesta ocasió "els teus quilòmetres saludables poden tenir premi en la Universitat d'Alacant". Registra't en l'I Repte UA, "vine a la universitat amb bicicleta, a peu o en patins", usant l'app de Ciclogreen, aconsegueix almenys 60 cicles abans del 20 d'octubre i participa en el sorteig d'un Pack Wonderbox per a desconnectar dos dies. [Més Informació] "Pedalear o caminar t'ajuda a mantenir la teua salut i, no oblides, que ajudes a reduir l'emissions de CO2. ¡¡¡Cuida de tu, Cuida del Planeta!!!

 • Dimarts, 12
 • amb bici a la UA

  Setmana Europea de la Mobilitat 2017 en la ciutat d'Alacant

  L'Ajuntament d'Alacant organitza, durant la setmana del 16 al 22 de setembre, la setmana de la mobilitat sostenible. Una de les activitats previstes és la de "Vaig a treballar amb bici" i han programat l'itinerari Alacant-Universitat d'Alacant per al dia 20 de setembre. Els horaris i recorreguts seran els següents:

   

  07:30 h Eixida de la Plaza Sèneca. Recorregut: Plaza Sèneca-Av. Dr. Ric-Av. Universitat- Universitat (Bosc Il·lustrat)

  15:15 h Eixida del Bosc Il·lustrat. Recorregut: Universitat d'Alacant-Av. Universitat-Av. Dr. Rico- Plaza Sèneca.

  ¡¡T'animes a cuidar de la teua salut, cuidant el medi ambient??.

  Més informació punxant en aquest PDF

  Si estàs interessat en l'ús de la bici per a venir a la UA et serà d'interès consultar la nostra pàgina “Amb bici a la UA per una Universitat Saludable” https://web.ua.es/va/ecocampus/campanas/movilidad/bicicleta.html

 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464