Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Octubre, 2018

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Octubre, 2018
 • Dijous, 25
 • Usaludable donacion sang

  Enhorabona!!!, Comunitat Universitària.

  ¡¡¡Heu marcat un nou sostre!!! En la campanya de tardor de donació de sang heu participat 1065 donants i, per primera vegada ho feien 443, s'han arreplegat 910 borses de sang.

 • Dijous, 18
 • logo US cancer de mama

  Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

  Enguany des del projecte Universitat Saludable ens unim a la iniciativa mundial contra el càncer de mama i en concret a difondre una de les mesures d'autodetección primerenca que s'ha mostrat més eficient, l'autoexploración mamària.

   

  Dilluns que ve dia 22 podràs passar per la Carpa Informativa que estarà instal·lada en la plaça de la Igualtat (enfront de la biblioteca general) d'11,30 a 14,30hores.
 • Usaludable donacion sang

  Campaña de Tardor 2018 de Donació de Sang

  Amb l'arribada de la tardor, i com és habitual, realitzem la Campanya de Donació de Sang. En aquesta ocasió els punts de donació en el Campus de la UA s'instal·laran els dies 23 i 24 d'octubre (dimarts i dimecres).

   

 • Dijous, 11
 • logo Salut Visual Usaludable

  Dia Mundial de la Visió

  Com cada segon dijous del mes d'octubre, avui se celebra el 'Dia Mundial de la Visió' i la finalitat de la qual és la de conscienciar sobre la cura essencial dels nostres 'ulls', per a la prevenció de discapacitats visuals i detecció primerenca de problemes oculars.

  Des d'Universitat Saludable ens unim a aquestes iniciatives de divulgació sobre cures bàsiques per a conservar la nostra salut visual [nou consells elementals]. També, recolzem el treball que es realitza en la nostra Universitat per la formació de nous professionals en 'Óptica i Optometria' i el rol professional de la qual s'orienta a la prevenció dels problemes visuals en etapes inicials. Per a més informació visualitza aquest vídeo https://youtu.be/f8h4vzjkfui

 • Dimecres, 3
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Dia 4 d'octubre Dia de les Universitats Saludables.

  La Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables  dins de les seues iniciatives de promoció de la salut, un anys més, ens recorda els xicotets detalls del dia a dia que contribueixen de forma postiva a matenernos en salut. Per això, vam seguir impulsant el consum de fruita de temporada. La fruita no té sucre afegit, ni greixos processats ni additius.
  La Universitat d'Alacant, explica com sempre, amb la col·laboració de les cafeterias i clubs socials, on es podrà tenir una àmplia oferta de fruita per a animar a un consum saludable i responsable.

   

 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464