Saltar apartados

Inici - Notícies publicades en Maig, 2019

2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2019
 • Divendres, 24
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  SABEM COM MENGEM? 2ª JORNADA DEL DIETISTA-NUTRICIONISTA. ELS LACTEOS

  Jornades de portes obertes en commemoració del dia de la Nutrició, dia 28 de maig en la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant. Saló de grau de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat d'Alacant, de 9.00 a 20.30 hores, el pròxim dia 28 de maig de 2019.
  Activitat promoguda per estudiants del grau de Nutrició Humana i Dietéticade la UA, amb la col·laboració amb la Facultat de Ciències de la Salut i l'Associació ADINU Alacant.
 • Dijous, 23
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Resultat de la votació "Visualitzant les ITS i el VIH: No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!"

  El resultat de la votació. "Visualitzant les ITS i el VIH: ¡¡¡No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!", amb una participació de 278 persones, va donar el primer premi al Cartell 1: A UN CONTACTE DEL CONTAGI amb 76 vots. El segon premi al Cartell 4: UN MALSON MOLT REAL amb 48 vots. I el tercer premi al Cartell 3: PROTECCIÓ CONTRA LES ITS amb 47 vots.

  Gràcies a tots per contribuir a aquesta campala de difusió d'informació per a les prevenció de les ITS/VIH.

 • Dijous, 16
 • LOGO UNIVERSITAT SALUDABLE

  Exposició de Cartells, Votació Popular i Taula Informativa sobre ITS/VIH.

  Des de fa uns anys s'està observant a Espanya una tendència ascendent d'ITS (infeccions de transmissió sexual), principalment, en joves menors de 35 anys. Infeccions que, semblaven controlades i amb taxes molt baixes de contagi, estan evolucionant desfavorablement i, al seu torn, incrementen el risc al contagi pel VIH (virus d'immunodeficiència humana).
  Per aquest motiu, des d'Universitat Saludable realitzem una campanya de divulgació i amb l'el objectiu de fomentar l'autorresponsabilidad en salut, amb informació precisa i veraç. El lema de la campanya és %u201CVisualitzant les ITS i el VIH: ¡¡¡No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!"
  El pròxim dia 22 de maig (míercoles) de 10 a 14 hores, en la plaça de la Igualtat (davant de la Biblioteca General) podràs conèixer els riscos i la forma de pervenirlos:
  -Votació popular per a seleccionar el millor cartell informatiu sobre "els riscos de contraure ITS (Infeccions de Transmissió Sexual / VIH)", elaborats per estudiants de la UA.
  -Taula informativa que serà atesa per professionals de la Unitat de Promoció de Salut i del Centre d'Informació i Prevenció de la SIDA i ITS (CIPS) d'Alacant, per a consultar qualsevol dubte.

  Us esperem.

 • Dimarts, 14
 • Logo US VIH

  Resultats

  La comissió de selecció de la CONVOCATÒRIA DE CONCURS CARTELLS SOBRE EL RISC DE CONTRAURE ITS (Infeccions de Transmissió Sexual / VIH) després de visionar tots els cartells admesos a concurs i valorar-los, publica la següent resolució d'acord amb les bases del concurs ha seleccionat 7 cartells que passaran a la fase de votació popular:
  Cartell 3: A UN CONTACTE DEL CONTAGI.
  Cartell 7. AMOR I SEXE LLIURES D'ITS.
  Cartell 13. PROTECCIÓ CONTRA LES ITS.
  Cartell 14. UN MALSON MOLT REAL.
  Cartell 20. CARTELL PREVENCIÓ MTS/ITS.
  Cartell 23. CARTELL CONTRA EL VIH
  Cartell 24. ¿T'HO VAS A JUGAR TOT A UNA CARTA?
  La fase de la votació popular es realitzarà el dia 22 de maig, complementadose l'exposició i votació amb una taula informativa per a la prevenció de les ITS/VIH amb el lema "Visualitzant les ITS i el VIH: ¡¡¡No fa falta que siga l'1 de desembre per a seguir actuant!!!".
 • Tornar al tauler principal

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464