Saltar apartados

Dia sense tabac UA

Dia Mundial sense Tabac en la Universitat d'Alacant

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial sense Tabac, la Universitat d'Alacant ha preparat una sèrie d'activitats en el campus que tindran lloc el pròxim 6 de maig. Amb la col·laboració de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), l'Oficina Ecocampus, el Servei d'Esports i el Consell d'Estudiants, des del Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat s'ha coordinat l'organització d'activitats físiques a l'aire lliure obertes a tot el que vulga assistir. No és necessari tenir experiència prèvia.

A més, organitzem una ruta guiada pel campus perquè pugues conéixer la flora, les escultures, l'arquitectura i la història del nostre campus, de la mà de Carles Martín Cantarino (Coordinador de l'Aula de la Ciència de la UA).

Vine i canvia el teu cigarret per una broqueta de fruita fresca, al mateix temps que practiques una mica d'exercici al ritme de la música que sonarà en el Racó dels Poetes (amfiteatre entre Rectorat i la Facultat de Ciències de la Salut). Des de l'AECC podran oferir-te informació relacionada amb la prevenció del càncer, detecció precoç, deshabituació tabàquica i podràs realitzar-te gratuïtament la prova del cooxímetre.

L'Associació d'Infermeria Comunitària estarà present amb la seua eina informàtica "Vull deixar de fumar", per a ajudar a aquelles persones interessades a abandonar aquest hàbit, a través de les noves tecnologies de manera que, de manera còmoda i estructurada, puguen aconseguir el seu objectiu.

Acompanya'ns el pròxim 6 de maig a partir de les 10:00 h i fins a les 13:30 h en el Racó dels Poetes, i celebra amb nosaltres el Dia Mundial sense Tabac en la UA.

10:00h - 11:00 h

 

 

 

10:00h - 11:30 h

Aeròbic

 

 

Ruta saludable guiada pel campus de la UA

Cartell dia sense tabac UA

Pincha sobre la imagen para hacer el cartel más grande

11:00 h -12:00 Cardiobox
12:00 h - 13:00 Zumba

Patrocinadors: Banco Mare Nostrum, Cadena COPE i Mercalicante

 

Prensa

 

foto dia sense tabac ua 10
foto dia sense tabac ua 11
foto dia sense tabac ua 12
foto dia sense tabac ua 8
foto dia sense tabac ua 9

 

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464