Saltar apartados

Ruta Descobreix els tresors invisibles de la UA

"Descobreix els tresors (in)visibles de la UA%u201D sota l'adreça dels professors Carlos Martín Cantarino, Daniel Climent Giner i Manuel Vicedo Martínez.
En aquesta ruta, caminem, conversem, gaudim d'un campus saludable i descobrim els tresors ambientals, arquitectònics i culturals que much@s desconeixeu i que hi ha en el Campus de la Universitat d'Alacant.

Ara aquesta ruta s'ha editat en una presentació que arreplega les fites de la ruta realitzada i una descripció detallada de la mateixa; a més aporta altres dades complementàries.

En la guia i document elaborat, hi ha una introducció on s'explica el moviment Peripatético impulsat pels alumnes de la Universitat Permanent i s'integra en Campus Saludable. Aquest treball ha sigut realitzat per alumnes, professors i companys d'UPUA:
http://www.universidadpermanente.com/iniciativas/sites/default/files/descubre_los_tesoros_in_visibles_de_la_ua.pdf

Aquesta ruta té a més un enllaç permanent en wikiloc, al costat d'altres rutes realitzades pels nostres alumnes, ja que utilitzen aquesta plataforma per a editar-les:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5454443

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464