Saltar apartados

Voluntariat Universitat Saludable copia

El Voluntariat d'Universitat Saludable està vinculat al projecte d'Universitat Saludable de la UA i forma part del  Pla de Voluntariat AMB TU+UA, projecte institucional i estratègic de Responsabilitat Social, que acredita l'aprenentatge-servei de voluntariat realitzat amb el reconeixement d'1 crèdit ECTS (25 hores) . Des d'aquest projecte s'organitzen i es patrocinen diverses activitats orientades a fomentar la salut, el benestar i la sostenibilitat de tota la seua comunitat universitària (estudiants, professors, investigadors, personal d'administració i personal de serveis).

Prem sobre el següent enllaç per a conèixer la nostra oferta d'activitats i inscriure't. Gràcies per compartir el teu temps i col·laborar a compartir visions diverses, adquirir competències per a la cura responsable de la teua salut i desenvolupar estratègies d'interaccions ‘entre iguals' amb la finalitat de proporcionar informació veraç, aprenentatge i modificació de conductes cap al saludable a altres estudiants.

Pla AMB TU + UA

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464