Voluntariat Universitat Saludable

El Voluntariat d'Universitat Saludable està vinculat al projecte d'Universitat Saludable de la UA i forma part del  Pla de Voluntariat AMB TU+UA, projecte institucional i estratègic de Responsabilitat Social, que acredita l'aprenentatge-servei de voluntariat realitzat amb el reconeixement d'1 crèdit ECTS (25 hores) . Des d'aquest projecte s'organitzen i es patrocinen diverses activitats orientades a fomentar la salut, el benestar i la sostenibilitat de tota la seua comunitat universitària (estudiants, professors, investigadors, personal d'administració i personal de serveis).

Prem sobre el següent enllaç per a conèixer la nostra oferta d'activitats i inscriure't. Gràcies per compartir el teu temps i col·laborar a compartir visions diverses, adquirir competències per a la cura responsable de la teua salut i desenvolupar estratègies d'interaccions ‘entre iguals' amb la finalitat de proporcionar informació veraç, aprenentatge i modificació de conductes cap al saludable a altres estudiants.

Pla AMB TU + UA

"Durant el curs acadèmic 2020-21, el programa 'Voluntariat d'Universitat Saludable" no podrà realitzar-se. Les activitats d'aquest programa precisen d'una interacció directa entre voluntaris i col·lectius de la comunitat universitària i mentre persistisquen les actuals recomanacions sanitàries és impossible realitzar-les. Sí que et demanem, que contribuïsques a difondre el nostre missatge: Ser UA - Ser Responsable: Màscara + Distància física + higiene de mans, recorda seguir les indicacions instal·lades (cartelleria i senyals) en els edificis i espais oberts. Disculpeu els inconvenients."