Saltar apartados

Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables febr. 2016

La Universitat de València ha assumit aquest dijous, 18 de febrer, la presidència de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables. La Universitat Miguel Hernández d'Elx ha fet el traspàs a la Universitat de València en un acte realitzat en la Sala de Juntes de l'edifici històric de la Universitat, en La Nau.
A la sessió han assistit, els representants de les 5 universitats públiques que componen la Xarxa. En aquesta ocasió a més van estar presents també representants de la Direcció general de Salut Pública que van traslladar l'interès a incorporar-se a la Xarxa.
La Universitat d'Alacant va presentar la pròxima Conferència Iberoamericana d'Universitats Promotores de Salut que se celebrarà del 25 al 30 de juny de 2017 en la Universitat d'Alacant.
Dins de les línies estratègiques de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables es regulen aspectes com la promoció d'entorns universitaris a favor de la salut, la incorporació de continguts de promoció de la salut en els plans d'estudis universitaris de grau i postgrau, la recerca en aquest àmbit, la participació i col·laboració entre els organismes de salut pública, les institucions comunitàries i les universitats, l'impuls de la participació internacional, així com la planificació de serveis i activitats en el camp, dirigits a promocionar la salut de la comunitat universitària.
En els últims anys, algunes universitats i estructures de salut pública de comunitats autònomes han treballat en aquest tema amb l'objectiu d'aconseguir universitats més saludables des de diverses perspectives, enfocaments, activitats i línies d'actuació, projectes que es troben en diferents graus de desenvolupament i compten amb el suport de la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS), recolzada pel Ministeri de Sanitat i Consum i per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, de la qual formen part les cinc universitats públiques valencianes.

Universitat saludable


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464