Xarxa valenciana d'Universitats Públiques Saludables

 

Constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

El dia 1 d'abril de 2014 es va signar la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables en la Universitat Jaume I de Castelló. Els rectors de les 5 Universitats Públiques - Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández, Universitat de València i Universitat Politècnica de València- han oficialitzat amb la seua signatura aquesta Xarxa que contribuirà al treball compartit dels Projectes d'Universitat Saludable que vénen desenvolupant en els seus respectius campus. L'acte ha explicat també amb la presència del Vicerector de Campus i Sostenibilitat, Rafael Muñoz Guillena, així com amb responsables dels projectes de les diferents Universitats. Aquesta Xarxa que avui s'ha fet realitat va ser impulsada per la Universitat d'Alacant i recolzada en tot moment per la resta d'Universitats.

 

Primera reunió de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

Després de la constitució de la Xarxa el passat 1 d'abril, avui s'ha reunit per primera vegada en la Universitat de València per a iniciar les estratègies de treball. La primera activitat conjunta es durà a terme en les 5 Universitats entorn de la Dieta Mediterrània el dia 13 de novembre.
Totes/us les/us assistents han coincidit a assenyalar l'oportunitat i el potencial que la Xarxa té de cara a impulsar estratègies de promoció de la salut i a obtenir resultats de les mateixes.

 

Jornada Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables

En el context de la XXXII Reunió de la SEE i l'IX Congresso dóna APE (Associaçao Portuguesa d'Epidemiologia), s'ha oferit a REUS la possibilitat d'organitzar la I Jornada d'Universitats Saludables.

És important generar un espai d'anàlisi, reflexió i debat en el qual puguem identificar sinergies, coincidències i, per què no, divergències, en el desenvolupament dels projectes d'Universitat Saludable implantats en les Universitats que conformen REUS.

La Universitat d'Alacant acollirà aquesta Jornada el 2 de setembre de 2014.

Segur que podrem gaudir de moltes experiencas i també d'una necessària interrelació en la qual la bona gastronomia i el bon clima d'Alacant contribuiran de manera molt significativa al fet que la Jornada siga un èxit.

En el programa que s'adjunta apareix tota la informació de la jornada i de com inscriure's a la mateixa.