Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant

Alumnos en sede alicante

Estudis

Humanitats, Ciències Experimentals, Salut i Acció Social, Ciències Socials i Informàtica, Imatge i So

Edificio Aulario III

Secretaria

Tota la informació de secretaria, descàrrega d'impresos i accés a formularis de preinscripció i matrícula

Incubadora_logo_0

Activitats

Tallers, seminaris, conferències, altres activitats i voluntariat de la Universitat Permanent

Redes sociales portada web

Butlletí i xarxes

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies per correu electrònic, missatgeria instantània o xarxes socials

Programació i matrícula al Diploma Sènior de la Universitat Permanent 2021-22

Si vostè es va preinscriure al juny, haurà de consultar la seua cita de matrícula en l'email que va rebre de "Sol·licitud d'admissió acceptada", així com en l'apartat "Estudis" de la nostra web.

Si no ho va fer, pot preinscriure's del 6 al 12 de setembre a través del formulari on-line que trobarà en l'apartat "Estudis" de la nostra web.

La llista d'assignatures per al curs 2021-22 pot consultar-la en la nostra web.

El procés d'AUTOMATRÍCULA o matrícula on-line es durà a terme mitjançant l'aplicació UACloud des de qualsevol ordinador amb accés a Internet, entre les 9h del primer dia i les 24h de l'últim dia del seu període de matrícula.

Abans d'iniciar el procés d'AUTOMATRÍCULA, llija atentament les instruccions de matrícula i conega bé el nostre pla d'estudis (dates i horaris d'assignatures, requisits concrets per a cursar algunes assignatures, prova nivell anglès...). Si desitja tornar a realitzar una assignatura ja aprovada consulte la normativa de matrícula per a sol·licitar-ho abans del seu període de matrícula, només d'aquesta forma tindrà disponible l'assignatura en l'automatrícula.

Programa ON-LINE de la Universitat Permanent: LA UNIVERSITAT Al TEU ABAST

Assignatures disponibles en modalitat on-line que pot realitzar des de casa en el curs acadèmic 2021-22:

91157 - En ruta d'iniciació per la llengua anglesa a través de l'oci i del turisme: estructures, conversa i pràctica - Eva Llorens Simón - 20 hores
91076 - Formació sanitària per a l'autonomia i la salut del major (I) - Manuel Lillo Crespo - 40 hores
91171 - Medicina integrativa - Gema Esquiva Nebot - 40 hores
91170 - Alacant revolucionària: el poder civil contra el militar i el religiós, en la configuració urbana d'una ciutat moderna - Pablo Rosser Limiñana - 40 hores
90952 - Poder, pensament polític i ideologia en les històries d'Alacant. Manipulacions polítiques de la nostra història - Pablo Rosser Limiñana - 40 hores

Programa APAE: Suport a la prevenció de l'absentisme escolar 2021-22

La finalitat d'aquest programa és involucrar a l'alumnat que participa en el Diploma Sènior de la UPUA durant el curs acadèmic 2021-22 i que compleix determinats requisits, en un projecte de voluntariat que ofereix ajuda extraescolar a l'alumnat d'ensenyament obligatori (escolars de les etapes d'entre 6 i 16 anys) que necessiten suport per a superar els objectius acadèmics.

Programa de voluntariat "Nova llengua, nova oportunitat" 2021-22

Si disposes de 1,5 h de temps lliure a la setmana i tens experiència com a docent en llengües, pots formar part del professorat que impartirà les classes a les persones immigrants que desitgen aprendre alguna de les nostres llengües i no disposen dels recursos necessaris per a fer-ho.

També pots unir-te a aquest programa per a col·laborar en les pràctiques de conversa de valencià o castellà si no has ensenyat llengües amb anterioritat.

Contacta con nosotros

L'ATENCIÓ PRESENCIAL SERÀ OBLIGATÒRIAMENT AMB "CITA PRÈVIA". RECORDE QUE L'OPCIÓ MÉS RÀPIDA PER A REALITZAR UNA CONSULTA ÉS EL FORMULARI DE SOL·LICITUD D'INFORMACIÓ. SI UNA VEGADA EFECTUADA LA PETICIÓ CONTINUA NECESSITANT ASSESSORAMENT, SOL·LICITE "CITA PRÈVIA"

Video tutoriales uacloud

Participació en projectes d'investigació de la UPUA

Si estàs interessada/o a participar en els nostres nous projectes, t'animem a inscriure't mitjançant el següent formulari.

Participació en el programa de voluntariat: La mentorización com a instrument de millora empresarial

Si estàs interessada/o a participar en aquesta activitat de voluntariat pots registrar-te en aquest formulari.