Saltar apartados

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira'

Cabecera cursos verano 2017
Ciudad de la Luz 2017

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

28/07/2017
Els Cursos d'estiu continuen al setembre
Per primera vegada en la seua història, els Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" allarguen la seua programació fins al mes de setembre. Aprofita l'oportunitat i forma't després de gaudir de les teues vacances. Pots triar entre aquestes tres opcions:

 

Preinscripcions i matrícula ja obertes. 
27/07/2017
Estudiants del Curs d'Estiu Rafael Altamira "Activos de la Salut Pública" visiten l'Edifici Intergeneracional Plaza Amèrica

En el marc de les visites de camp a programes locals organitzades durant el Curs d'Estiu Rafael Altamira "Actius de la Salut Pública", l'alumnat ha visitat l'Edifici d'Habitatges Intergeneracionals de Plaça d'Amèrica d'Alacant. Una oportunitat única per a compartir experiències i conèixer aquest model de comunitat de veïns en la qual conviuen persones majors i joves.

24/07/2017
Javier Olivares imparteix des d'avui el curs de la UA sobre "Ficció i adaptació literària per a televisió" a la Ciutat de la Llum

El reconegut guionista de televisió Javier Olivares, creador entre altres ficcions de l’aplaudida sèrie El Ministerio del Tiempo, ja està en la Ciutat de la Llum on imparteix des d’avui i fins al pròxim divendres 28 de juliol el Curs d’Estiu de la UA “Ficció i adaptació literària per a televisió”.

24/07/2017
La UA dedica una setmana a la memòria democràtica valenciana

Emmarcada en les activitats de la Càtedra Interuniversitària de Memòria Democràtica de la Comunitat Valenciana i amb el suport de la Conselleria de Justícia i el CEFIRE, més de mig centenar de matriculats participen en un curs d'estiu de la UA per a tractar la legislació, fons d’investigació, testimonis i moviment associatiu, les polítiques públiques locals i relats de la memòria històrica. 

21/07/2017
La Seu Universitària de Petrer presenta el curs d'estiu "Elogi de les humanitats: instruments per a la reflexió i anàlisi de la realitat"

Un curs que té com a objectiu analitzar la importància de la cultura humanista per a l’enfortiment de l’educació.

21/06/2017
INCIDÈNCIES PREINSCRIPCIÓ/MATRÍCULA

 

Telèfon de contacte per a problemes de preinscripció i matrícula

965909827 o 965903979

21/07/2017
Programes radiofònics dedicats als Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant

 

 

Tot seguit, us adjuntem diferents podcasts de programes radiofònics dedicats als Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant

 

Cadena Cope (20 juliol)

Radio Sant Vicent (11 juliol)

Radio Sant Vicent (18 juliol)

20/07/2017
"La salut no depèn solament del sistema sanitari. El que ens fa saludables són les polítiques dels governs i la comunitat que ens alberga", afirma el professor de la UA Carlos Álvarez-Dardet

Un dels factors més importants per al desenvolupament de la salut és que “tots els humans necessitem pertànyer a un grup, això és el que ens manté sans i afecta positivament la salut física i psíquica”, hi insisteix.

19/07/2017
Èxit de participació en el Curs d'Estiu de la UA "Big Data: fonaments tecnològics i aplicacions pràctiques"

Mig centenar d’alumnes participen en aquesta proposta docent sobre la gestió i l’anàlisi de grans quantitats de dades, amb el patrocini de la Càtedra Telefònica de la UA. 

18/07/2017
La UA analitza el deute colonial d'Espanya amb el Marroc i Guinea Equatorial per a potenciar un patrimoni hispanoafricà

El Marroc i Guinea Equatorial van ser els dos territoris principals de la colonització espanyola a l’Àfrica, en els quals es van dur a terme certes pràctiques socioculturals, lingüístiques o evangelitzadores del colonialisme espanyol que van deixar la seua empremta en aquests països. Aquestes pràctiques van tenir conseqüències en el període postcolonial, però, a diferència del colonialisme llatinoamericà, on sí que ha transcendit un cert sentiment de germanor i reconeixement del dany causat a les poblacions autòctones que van quedar al límit de l'extermini, trobem la situació del colonialisme a l’Àfrica.

18/07/2017
La Seu Universitària de Xixona presenta el curs d'estiu Planificació i Gestió del Turisme Rural

S'analitzaran i s’avaluaran accions i projectes de turisme rural i la seua relació amb el desenvolupament local, així com eines i estudis de casos vinculats a renovades possibilitats de destinacions.

17/07/2017
"Lideratge i Felicitat: Claus de l'Apoderament" en els curos d'estiu de la UA

Com ser feliç és la cerca que més es fa en Google. Les persones cerquem des de sempre la poció de la felicitat, encara que la ciència ens demostra que per a ser feliços cal entrenar-se, i no de qualsevol manera.

17/07/2017
La UA es converteix en "l'escenari del crim"

Els aspectes de l’escena del crim, les causes que determinen una mort violenta (suïcidi, homicidi, accident), com també la utilització del perfil psicocriminològic com a mètode d’investigació i com a tècnica forense per a auxiliar a l’administració de justícia, centren des d’avui l’anàlisi de 175 professionals de la policia i estudiants de criminologia que participen en el curs d’estiu “Criminalística forense i perfil del criminal”, organitzat per la UA i el CNP.

17/07/2017
La importància d'una bona marca personal en xarxes socials

Hui dia és fonamental gestionar la nostra identitat i personalitat en xarxes socials amb la finalitat d'aconseguir l'èxit professional.

 

 

Font: aquienlavegabaja

Font: alicantehoy

Font: elperiodic

Font: UA

17/07/2017
Botànica aplicada a la formació escolar

L'objectiu del curs és despertar la curiosistat dels docents pel món de les plantes i oferir-los eines per a l'educació de xiquets i adolescents.

 

Font: agorahabla

Font: UA

16/07/2017
Mort i arqueologia: una simbiosi enigmàtica

Aquests dos conceptes es donen cita al Curs d'Estiu de La ciutat Protohistòrica d'Herna/ Penya Negra, en la seua tercera edició que té lloc al Centro Educativo Los Molinos de Crevillent.

 

Font: diarioinformacion

Font: aquiencrevillent

Font: intercomarcal

14/07/2017
Experts alerten en la Universitat d'Alacant de la relació existent entre l'augment de les patologies infantils i l'alteració de la flora intestinal

L'increment de patologies com al·lèrgies, dermatitis atòpica o asma en xiquets sembla estar íntimament relacionat amb l'alteració de la microbiota intestinal (els microorganismes que contenen els intestins), a causa, entre altres factors, d’una mala alimentació durant la infància i, fins i tot, de la mare durant l'embaràs.

 

Altres fonts: 

EFE

eldiario.es

laopinion.es

14/07/2017
La Seu Universitària de la Nucia clausura l'XI Curs Internacional de Música Moderna amb un concert de jazz i blues interpretat pels alumnes

L’XI Curs Internacional de Música Moderna, organitzat en el marc dels cursos d'Estiu Rafael Altamira de la UA, a la Seu Universitària de la Nucia, va concloure ahir a l’Auditori de la Mediterrània amb el tradicional concert dels alumnes, en el qual han demostrat els seus progressos en el jazz, blues, reggae i rock. Un curs d'estiu en què han participat setze alumnes procedents de diferents punts d'Espanya.

14/07/2017
Treballadors socials asseguren a la UA que "No n'hi ha prou amb tractar la dependència des de l'àmbit de la salut, cal plantejar, a més, solucions des de la comunitat"

“Estem acostumats a tractar els problemes de dependència persona a persona des de l’àmbit de la salut, però la innovació en treball social passa per un plantejament des de la comunitat, amb mesures preventives”. Amb aquesta declaració, Víctor Giménez, professor del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la UA, resumeix quin és repte actual a què han d’enfrontar-se els treballadors socials en temes de Salut i Dependència.

14/07/2017
La UA reuneix especialistes multidisciplinaris per a diagnosticar i eradicar l'assetjament escolar, l'assetjament moral en el treball i la violència de gènere

Analitzarà en profunditat, durant tres jornades, l’assetjament escolar (bullying), l’assetjament moral en el lloc de treball (mobbing) i la violència de gènere, amb un enfocament multidisciplinari en el qual convergeixen la Psicologia Social, Forense, i Sanitària; el Dret; la Lingüística Forense; la Criminologia; l’Educació i el Treball Social, amb l’objectiu d’aportar estratègies innovadores per a la prevenció primerenca, el diagnòstic i l’eradicació d’aquestes xacres psicosocials del segle XXI.

13/07/2017
Els Cursos d'Estiu de la UA tracten temes actuals i compromesos amb la societat

L'actual edició dels Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant, que en compta amb una gran quantitat, abraça assumptes quotidians i urbans com ara la nutrició infantil, la ciberdelinqüència, el treball social i la dependència, la igualtat en contextos educatius, els reptes de les PYMES o el mestissatge entre Espanya i Cuba, entre d'altres.

 

 Font: cadenaser.com

13/07/2017
El cap superior de Policia de la Comunitat Valenciana destaca a la UA la importància de la prevenció i el patrullatge cibernètic en la lluita contra la Ciberdelinqüència

El curs té 120 matriculats que tractaran entre avui i demà temes d’un alt interès i repercussió social, com el Sexting, atacs informàtics, ciberterrorisme, pornografia infantil i assetjament, delictes i estafes informàtiques o patrimonials, atacs a la propietat intel·lectual i suplantació d’identitat, des de l’enfocament de la investigació criminal i els desafiaments jurídics d’aquests. 

13/07/2017
Benissa esdevé punt neuràlgic de la igualtat i la diversitat en l'educació

El debat sobre on deu avançar l'educació centra l'actualitat social del nostre país des de fa uns anys. Un d'aquests punts se centra en analitzar com assolir un aprenentatge més igualitari i divers. Aquest curs ha servit per què els docents intercanvien experiències i aprenguen eines per a aconseguir-ho.

 

Font: lamarinaplaza

12/07/2017
Responsabilitat social corporativa en PYMES: reptes i oportunitats

La premsa local i comarcal es fa ressò del curs de Responsabilitat social corporativa en PYMES

 

Font: valledelasuvas

Font: valledeelda

11/07/2017
"La taxa d'obesitat infantil a Espanya és del divuit per cent, una de les més altes d'Europa", assegura la professora de la UA Mercedes Rizo

El sedentarisme, el menjar precuinat o l'abandó de la lactància materna exclusiva abans dels sis mesos són alguns dels factors que afecten greument la salut nutricional dels més menuts de la família.

Font: UA

11/07/2017
CAMPANYA NACIONAL DE DONACIÓ DE SANG

SER DONANT NO PASSA DE MODA

Dóna sang, salva 3 vides

Organitza: Federació Espanyola de Donants de Sang

Lloc: Facultat de Dret. Sala Allèn. Baixos del paranimf. Campus de Sant Vicent del Raspeig. Universitat d'Alacant

Data: dimarts, 18 de juliol de 2017

Horari: de 10:00 a 14:00

Més informació: http://centro-transfusion.san.gva.es

Amb la seua donació serà obsequiat amb la motxilla del donant. Fins a fi d'existències.

10/07/2017
La crisi migratòria i les conseqüències per a Espanya s'analitzen als Cursos d'Estiu

La Unió Europea (UE) està patint des de fa diversos anys la que és, sens dubte, la pitjor crisi migratòria des de la II Guerra Mundial. L'evolució dels conflictes internacionals ha provocat un moviment de persones que no s'ha sabut respondre amb claredat. Tot açò, al costat de les conseqüències per a Espanya, s'ha analitzat en un curs dirigit pel professor Jaume Ferrer.

 

Font: alicantepress

Font: UA

06/07/2017
L'autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià en els cursos d'estiu de la UA

S’explicaran mètodes d’autoaprenentatge de valencià per a nivells inicials, es presentaran les possibilitats que ofereix el Centre d’Autoaprenentatge de Valencià de la UA (CAU) i incidiran en el valor dels recursos audiovisuals per a millorar l’ús de la llengua.

06/07/2017
Més d'un centenar de participants en el curs de la UA i l'ICALI sobre els reptes de la responsabilitat penal de les persones jurídiques

 

El curs aborda l'elaboració de plans de prevenció de delictes dins de l'empresa que permeten evitar una comissió de delictes i l'exempció de responsabilitat penal dels seus directius i empleats.

Salvador Viada, Fiscal de Sala del Tribunal Suprem, entre els ponents destacats.

 

Altres fonts:

Font: abogaciaespañola

Font: costacomunicaciones

Font: intercomarcal

 

06/07/2017
Multilingüisme i AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres)

 

 

Font: elperiodic.com

Font: UA

06/07/2017
Oli, l'or líquid, a Cocentaina

 

Font: diarioinformacion.com

06/07/2017
Visual thinking a Elda

Font: diarioinformacion.com

04/07/2017
El Model educatiu del Projecte Roma en la Seu Unviersitaria de Cocentaina

Font: elperiodico.com

Font: lavanguardia.com

Font: elconfidencial.com

Font: diariosur.es

Font: eldia.es

Font: efe.com

04/07/2017
Igualtat i multilingüísme en la Seu Universitària de la Marina a Benissa

 

Font: lasprovincias.com

01/07/2017
Microorganismes extremòfils, la clau per a cercar vida en altres planetes

Un curs de la Universitat d'Alacant que compta con professionals de la talla de Francisco M. Mojica (descobridor del sistema CRISPR, nominat al Premi Nobel), explora les possibilitats que ofereix l'estudi de microorganismes per a, entre d'altres aspectes, trobar vida en altres planetes.

 

Font: EFE

Font: navarrainformacion

Font: lasprovincias

Font: invdes (Mèxic)

Font: aquienalicante

Font: alicantehoy

Font: lavanguardia

 

 

18/06/2017
II JORNADES HISPANOCUBANAS A TORREVIEJA

Font: diarioinformacion.com

Curs d'estiu de la UA "Rafael Altamira" a Torrevella:

Fusión y mestizaje: España y Cuba, sorprendentes viajes de ida y vuelta

 

13/06/2017
La UA ofereix cursos d'estiu per a tots

Font: cadenaser.com

13/06/2017
PRESENTACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU DE LA UA A LA SEU UNIVERSITÀRIA D'ELDA

 

Font: noeresdelcasino.com

Font: agorahabla.com

Font: cadenaser.com

Font: elperiodic.com

Font: valledeelda.com

Font: cadenaser.com

06/06/2017
AVÍS MATRÍCULA

 

Si en el procés de matriculació en una de les pantalles t'apareixen els següents avisos i et creen confusió:

  • EXCLUSIVAMENT PER Als ESTUDIANTS DE LA PROVA DE NIVELL B1 IDIOMA ESTRANGER I ACREDITACIÓ I CAPACITACIÓ D'IDIOMES. Si tens dret a alguna d'aquestes bonificacions, selecciona el descompte. Hauràs d'acreditar-ho en l'Oficina de Mobilitat (B1) o Servei de Política Lingüística (Capacitació) sempre que no ho hages justificat prèviament.
  • Data de realització: Agost - Tot el dia

no faces cas, és un formulari general per a tots els cursos de menys de 200 hores.

  • Si una vegada realitzada la matrícula i el pagament en entrar a UACloud veus un avís que NO ESTÀS MATRICULAT/DA , que acabes el procés

no faces cas, és a causa del canvi de dates del curs acadèmic 2017-18.

  • No cal fer arribar el rebut del pagament a la secretària de Cursos d'Estiu , és un missatge que ix per defecte en acabar el procés.
07/06/2017
La professora Catalina Iliescu en el Parlament Europeu convidada pel Govern de Romania.

 

El 7 de juny a les 12.30 va tenir lloc en el Parlament Europeu un debat sobre la identitat romanesa amb motiu del Dia dels Romanesos d'Allèn les Fronteres, organitzat pel Ministeri homònim en col·laboració amb el Parlament Europeu i afavorit pel grup parlamentari social-demòcrata. El debat va ser moderat per l'Eurodiputada VIORICA DANCILA, Vicepresidenta del Comitè sobre Agricultura i Desenvolupament Rural i membre del Comitè per als Drets de les Dones i Igualtat.

La intervenció de la Dra. Iliescu es va centrar en la importància de la llengua en la construcció de la identitat diaspórica en el cas de la població romanesa resident a Espanya i en el paper fonamental de la UA en la transmissió d'aquest llegat, a través de projectes finançats pel Govern de Romania com TRAUTOROM (el primer traductor automàtic romanès-castellà) desenvolupat pels professors Mikel Forcada i Delia Prodan, L'ESCOLA DE ROMANÈS PER A la SEGONA GENERACIÓ DE MIGRANTS que, des de la Seu Ciutat d'Alacant, porta més d'una dècada preservant la llengua i tradicions romaneses, així com l'aposta de la Facultat de Filosofia i Lletres pel romanès com a Llengua D en el grau de Traducció i Interpretació.

En el debat van intervenir ANDREEA PASTÎRNAC, Ministra per als Romanesos d'Allèn les Fronteres, LUMINITA ODOBESCU, Ambaixadora de la Representació Permanent de Romania davant la UE i LILIANA TUROIU, Presidenta de l'Institut Cultural Romanès.

 

CLAVES TEÓRICO-PRÁCTICAS PARA LA TRADUCCIÓN LITERARIA DE OBRAS RUMANAS

27/05/2017
El multilingüisme, la igualtat, la diversitat sexual o l'autoaprenentatge en els Cursos d'estiu de la UA en la Seu Universitària de Benissa

 

Font: diarioinformacion.es

30/05/2017
La Seu Universitària de Torrevieja acull per primera vegada els Cursos d'estiu de la UA Rafael Altamira

Torrevieja. Martes, 30 de mayo de 2017

 

La Seu Universitària i l'Ajuntament de Torrevieja han presentat aquest matí en roda de premsa l'oferta de Cursos d'estiu “Rafael Altamira” que la Universitat d'Alacant ofereix, per primera vegada, per a la seu local. Un acte al que han assistit l'alcalde de Torrevieja, José Manuel Dolón, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries, José Norberto Mazón, coordinador de la Seu.

Per a aquesta nova edició de cursos d'estiu de la UA, la Seu Universitària de Torrevieja comptarà amb quatre cursos, que tindran una àmplia varietat temàtica i d'enfocaments, destacant les humanitats, el medi ambient, les ciències econòmiques i el turisme: “Fusió i mestissatge: Espanya i Cuba, sorprenents viatges d'anada i volta”, que s'impartirà de l'11 al 13 de juliol; “El Mar Menor: col·lapse ambiental d'un ecosistema emblemàtic a nivell internacional”, del 4 al 7 de juliol; “Projecta la teua marca personal: comunicació, xarxes socials i dades personals”, del 18 al 21 de juliol;  i del 4 al 8 de setembre s'impartirà el curs “Campus planificació turística. Els nous reptes de la planificació estratègica en les destinacions turístiques: una aplicació a escala local”.

L'alcalde de Torrevieja, José Manuel Dolón, s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta iniciativa conjunta que permetrà impartir cursos d'estiu per primera vegada en aquesta localitat i ha qualificat l'activitat de la Seu Universitària d'oportunitat “ interessantíssima i compromesa amb la societat”. Per la seua banda, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries ha afegit en la seua intervenció que es tracta “d'una aposta forta i potent, amb cursos de marcat caràcter profesionalizante, cultural i formatiu”. Valero també ha volgut destacar i agrair a l'alcalde de Torrevieja“la seua aposta tan compromesa per la Seu Universitària” i la labor que està duent a terme el coordinador de la Seu José Norberto Mazón.

Font: Actualidad Universitaria UA 

Font: elperiodic.com

Font: torreguia.es

29/05/2017
Activitats d'estiu en la Seu Universitària de Torrevieja

Font: elperiodic.com

25/05/2017
Universitat d'Alacant · Càtedra de Memória Democràtica

Font: alicantepress.com

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" organitza enguany 2017 un curs relacionat amb la Memória Històrica Valenciana

I Curs d'eines i recursos per a investigar la memòria democràtica valenciana

24/05/2017
Art, cultura i ciència en els Cursos d'Estiu de la Seu Universitària de Villena

Font: Actualitat Universitària UA

Font: elperiodic.com

24/05/2017
Presentació dels Cursos d'estiu de la UA a Villena

Font: elperiodic.com

23/05/2017
Presentació dels Cursos d'estiu de la UA a Petrer

Font: valledeelda.com

22/05/2017
La Universitat d'Alacant coorganitza 2 cursos d'estiu amb ICALI

Font: abogacia.es

18/05/2017
Entrevista a la directora de la Seu Universitària d'Elda, Rosario Navalón, sobre la programació estival de cursos

 

Font: cadenaser.com

16/05/2017
54 Cursos d'estiu en la UA

Font: El Mundo

15/05/2017
Cursos d'estiu de la UA en tota la província

Font: diarioinformacion.com

15/05/2017
Els Cursos d'estiu de la UA Rafael Altamira i el món laboral

Font: alicantepress.com

Font: lavanguardia.com

15/05/2017
PRESENTACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU UA · RAFAEL ALTAMIRA · 2017

La Universitat d'Alacant es complau a convidar-vos a l'acte de presentació dels Cursos d’estiu “Rafael Altamira” que tindrà lloc el dia 15 de maig a les 11.00 hores a la sala de conferències de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, c/ Sant Ferran, 40.

04/05/2017
LA GUIA DE CURSOS D'ESTIU 2017 PRESENTA 581 PROPOSTES DE FORMACIÓ A 85 LOCALITATS DE LA REGIÓ VIVES

La Xarxa Vives d'Universitats ha fet pública Guia de cursos d'estiu 2017, la més àmplia font d'informació de cursos d'estiu emmarcats en totes les àrees del coneixement per a tots els públics, des d'estudiants i professors a qualssevol persona interesada. La Guia aplega una oferta formativa de 581 cursos d'estiu que es realitzaran a 85 localitats dels territoris de parla catalana, i estan impulsats per 25 marcs organitzatius.

Del 15 de maig al 15 d'octubre, hi ha a l'abast del públic un ampli ventall de cursos d'un total d'11 àrees acadèmiques (arts, humanitats, ciències de l'educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experiments, ciències de la salud, estudis tècnics i altres). Amb l'objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d'una eina de cerca que permetrà classificar els cursos segons la seua àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número de curs. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguen aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d'afavorir la mobilitat d'estudiants entre les universitats de la Xarxa. D'altra banda, s'ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d'ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Fins a l'1 de juny s'hi podran presentar sol·licituds.

Des de fa 1995, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d'estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l'intercanvi en els cursos que realitzen les universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l'acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l'any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l'objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d'aquesta regió universitària transfronterera de l'Europa Mediterrània.

Xarxa Vives d'Universitats

Comunicació

22/04/2017
Cursos d'Estiu en la Ciutat de la Llum

Font: alicantepress.com

09/12/2016
CONVOCATÒRIA DE CURSOS D'ESTIU DE LA UA "RAFAEL ALTAMIRA" · 2017


El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües ha convocat la presentació de propostes dels Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" 2017.

     Font: https://veu.ua.es/va/noticias/

01/03/2017
Visita guiada al Jaciment Herna/Peña Negra

12 de març de 2017

Visita guiada al jaciment arqueològic de Penya Negra, un dels més destacats assentaments protohistòrics de la Península Ibèrica, possiblement la ciutat de Herna localitzada en els confines nord-orientals de Tartesos.

Eixida:

  • Des del rocòdrom de Crevillent  "Paco Lledó", instal·lat en la zona centre del passeig de la Rambla Castellar a les 08:30
  • Des de la Cantera a les 10:00

Universidad de Alicante  

Cultura en la UA 

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira'


Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Edifici Germà Bernàcer - Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9827

Fax: (+34) 96 590 3839

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://plus.google.com/102070007666008515878/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464