Saltar apartados

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira'

Cabecera cursos verano 2017
Ciudad de la Luz 2017

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

21/06/2017
INCIDÈNCIES PREINSCRIPCIÓ/MATRÍCULA

 

Telèfon de contacte per a problemes de preinscripció i matrícula

965909827 o 965903979

(a partir del 26/06)

21/06/2017
AVÍS

La secretaria administrativa de Cursos d'estiu de la UA "Rafael Altamira", per festes locals, romandrà tancada fins al dilluns 26/06.
Pot enviar-nos un correu electrònic a cursosestiu@ua.es i li atenderem a partir d'aqueixa data.

Disculpen les molèsties

18/06/2017
II JORNADES HISPANOCUBANAS A TORREVIEJA

Font: diarioinformacion.com

Curs d'estiu de la UA "Rafael Altamira" a Torrevella:

Fusión y mestizaje: España y Cuba, sorprendentes viajes de ida y vuelta

 

13/06/2017
La UA ofereix cursos d'estiu per a tots

Font: cadenaser.com

13/06/2017
PRESENTACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU DE LA UA A LA SEU UNIVERSITÀRIA D'ELDA

 

Font: noeresdelcasino.com

Font: agorahabla.com

Font: cadenaser.com

Font: elperiodic.com

Font: valledeelda.com

Font: cadenaser.com

06/06/2017
AVÍS MATRÍCULA

 

Si en el procés de matriculació en una de les pantalles t'apareixen els següents avisos i et creen confusió:

  • EXCLUSIVAMENT PER Als ESTUDIANTS DE LA PROVA DE NIVELL B1 IDIOMA ESTRANGER I ACREDITACIÓ I CAPACITACIÓ D'IDIOMES. Si tens dret a alguna d'aquestes bonificacions, selecciona el descompte. Hauràs d'acreditar-ho en l'Oficina de Mobilitat (B1) o Servei de Política Lingüística (Capacitació) sempre que no ho hages justificat prèviament.
  • Data de realització: Agost - Tot el dia

no faces cas, és un formulari general per a tots els cursos de menys de 200 hores.

  • Si una vegada realitzada la matrícula i el pagament en entrar a UACloud veus un avís que NO ESTÀS MATRICULAT/DA , que acabes el procés

no faces cas, és a causa del canvi de dates del curs acadèmic 2017-18.

  • No cal fer arribar el rebut del pagament a la secretària de Cursos d'Estiu , és un missatge que ix per defecte en acabar el procés.
07/06/2017
La professora Catalina Iliescu en el Parlament Europeu convidada pel Govern de Romania.

 

El 7 de juny a les 12.30 va tenir lloc en el Parlament Europeu un debat sobre la identitat romanesa amb motiu del Dia dels Romanesos d'Allèn les Fronteres, organitzat pel Ministeri homònim en col·laboració amb el Parlament Europeu i afavorit pel grup parlamentari social-demòcrata. El debat va ser moderat per l'Eurodiputada VIORICA DANCILA, Vicepresidenta del Comitè sobre Agricultura i Desenvolupament Rural i membre del Comitè per als Drets de les Dones i Igualtat.

La intervenció de la Dra. Iliescu es va centrar en la importància de la llengua en la construcció de la identitat diaspórica en el cas de la població romanesa resident a Espanya i en el paper fonamental de la UA en la transmissió d'aquest llegat, a través de projectes finançats pel Govern de Romania com TRAUTOROM (el primer traductor automàtic romanès-castellà) desenvolupat pels professors Mikel Forcada i Delia Prodan, L'ESCOLA DE ROMANÈS PER A la SEGONA GENERACIÓ DE MIGRANTS que, des de la Seu Ciutat d'Alacant, porta més d'una dècada preservant la llengua i tradicions romaneses, així com l'aposta de la Facultat de Filosofia i Lletres pel romanès com a Llengua D en el grau de Traducció i Interpretació.

En el debat van intervenir ANDREEA PASTÎRNAC, Ministra per als Romanesos d'Allèn les Fronteres, LUMINITA ODOBESCU, Ambaixadora de la Representació Permanent de Romania davant la UE i LILIANA TUROIU, Presidenta de l'Institut Cultural Romanès.

 

CLAVES TEÓRICO-PRÁCTICAS PARA LA TRADUCCIÓN LITERARIA DE OBRAS RUMANAS

27/05/2017
El multilingüisme, la igualtat, la diversitat sexual o l'autoaprenentatge en els Cursos d'estiu de la UA en la Seu Universitària de Benissa

 

Font: diarioinformacion.es

30/05/2017
La Seu Universitària de Torrevieja acull per primera vegada els Cursos d'estiu de la UA Rafael Altamira

Torrevieja. Martes, 30 de mayo de 2017

 

La Seu Universitària i l'Ajuntament de Torrevieja han presentat aquest matí en roda de premsa l'oferta de Cursos d'estiu “Rafael Altamira” que la Universitat d'Alacant ofereix, per primera vegada, per a la seu local. Un acte al que han assistit l'alcalde de Torrevieja, José Manuel Dolón, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries, José Norberto Mazón, coordinador de la Seu.

Per a aquesta nova edició de cursos d'estiu de la UA, la Seu Universitària de Torrevieja comptarà amb quatre cursos, que tindran una àmplia varietat temàtica i d'enfocaments, destacant les humanitats, el medi ambient, les ciències econòmiques i el turisme: “Fusió i mestissatge: Espanya i Cuba, sorprenents viatges d'anada i volta”, que s'impartirà de l'11 al 13 de juliol; “El Mar Menor: col·lapse ambiental d'un ecosistema emblemàtic a nivell internacional”, del 4 al 7 de juliol; “Projecta la teua marca personal: comunicació, xarxes socials i dades personals”, del 18 al 21 de juliol;  i del 4 al 8 de setembre s'impartirà el curs “Campus planificació turística. Els nous reptes de la planificació estratègica en les destinacions turístiques: una aplicació a escala local”.

L'alcalde de Torrevieja, José Manuel Dolón, s'ha mostrat molt satisfet amb aquesta iniciativa conjunta que permetrà impartir cursos d'estiu per primera vegada en aquesta localitat i ha qualificat l'activitat de la Seu Universitària d'oportunitat “ interessantíssima i compromesa amb la societat”. Per la seua banda, Eva Valero, directora del Secretariat de Seus Universitàries ha afegit en la seua intervenció que es tracta “d'una aposta forta i potent, amb cursos de marcat caràcter profesionalizante, cultural i formatiu”. Valero també ha volgut destacar i agrair a l'alcalde de Torrevieja“la seua aposta tan compromesa per la Seu Universitària” i la labor que està duent a terme el coordinador de la Seu José Norberto Mazón.

Font: Actualidad Universitaria UA 

Font: elperiodic.com

Font: torreguia.es

29/05/2017
Activitats d'estiu en la Seu Universitària de Torrevieja

Font: elperiodic.com

25/05/2017
Universitat d'Alacant · Càtedra de Memória Democràtica

Font: alicantepress.com

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" organitza enguany 2017 un curs relacionat amb la Memória Històrica Valenciana

I Curs d'eines i recursos per a investigar la memòria democràtica valenciana

24/05/2017
Art, cultura i ciència en els Cursos d'Estiu de la Seu Universitària de Villena

Font: Actualitat Universitària UA

Font: elperiodic.com

24/05/2017
Presentació dels Cursos d'estiu de la UA a Villena

Font: elperiodic.com

23/05/2017
Presentació dels Cursos d'estiu de la UA a Petrer

Font: valledeelda.com

22/05/2017
La Universitat d'Alacant coorganitza 2 cursos d'estiu amb ICALI

Font: abogacia.es

18/05/2017
Entrevista a la directora de la Seu Universitària d'Elda, Rosario Navalón, sobre la programació estival de cursos

 

Font: cadenaser.com

16/05/2017
54 Cursos d'estiu en la UA

Font: El Mundo

15/05/2017
Cursos d'estiu de la UA en tota la província

Font: diarioinformacion.com

15/05/2017
Els Cursos d'estiu de la UA Rafael Altamira i el món laboral

Font: alicantepress.com

Font: lavanguardia.com

15/05/2017
PRESENTACIÓ DELS CURSOS D'ESTIU UA · RAFAEL ALTAMIRA · 2017

La Universitat d'Alacant es complau a convidar-vos a l'acte de presentació dels Cursos d’estiu “Rafael Altamira” que tindrà lloc el dia 15 de maig a les 11.00 hores a la sala de conferències de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, c/ Sant Ferran, 40.

04/05/2017
LA GUIA DE CURSOS D'ESTIU 2017 PRESENTA 581 PROPOSTES DE FORMACIÓ A 85 LOCALITATS DE LA REGIÓ VIVES

La Xarxa Vives d'Universitats ha fet pública Guia de cursos d'estiu 2017, la més àmplia font d'informació de cursos d'estiu emmarcats en totes les àrees del coneixement per a tots els públics, des d'estudiants i professors a qualssevol persona interesada. La Guia aplega una oferta formativa de 581 cursos d'estiu que es realitzaran a 85 localitats dels territoris de parla catalana, i estan impulsats per 25 marcs organitzatius.

Del 15 de maig al 15 d'octubre, hi ha a l'abast del públic un ampli ventall de cursos d'un total d'11 àrees acadèmiques (arts, humanitats, ciències de l'educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experiments, ciències de la salud, estudis tècnics i altres). Amb l'objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d'una eina de cerca que permetrà classificar els cursos segons la seua àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu, paraula clau, dates de realització i número de curs. També existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits. A més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguen aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d'afavorir la mobilitat d'estudiants entre les universitats de la Xarxa. D'altra banda, s'ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d'ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Fins a l'1 de juny s'hi podran presentar sol·licituds.

Des de fa 1995, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d'estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l'intercanvi en els cursos que realitzen les universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l'acció conjunta de 21 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. Des de l'any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l'objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d'aquesta regió universitària transfronterera de l'Europa Mediterrània.

Xarxa Vives d'Universitats

Comunicació

22/04/2017
Cursos d'Estiu en la Ciutat de la Llum

Font: alicantepress.com

09/12/2016
CONVOCATÒRIA DE CURSOS D'ESTIU DE LA UA "RAFAEL ALTAMIRA" · 2017


El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües ha convocat la presentació de propostes dels Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" 2017.

     Font: https://veu.ua.es/va/noticias/

01/03/2017
Visita guiada al Jaciment Herna/Peña Negra

12 de març de 2017

Visita guiada al jaciment arqueològic de Penya Negra, un dels més destacats assentaments protohistòrics de la Península Ibèrica, possiblement la ciutat de Herna localitzada en els confines nord-orientals de Tartesos.

Eixida:

  • Des del rocòdrom de Crevillent  "Paco Lledó", instal·lat en la zona centre del passeig de la Rambla Castellar a les 08:30
  • Des de la Cantera a les 10:00

Universidad de Alicante  

Cultura en la UA 

Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira'


Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Edifici Germà Bernàcer - Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9827

Fax: (+34) 96 590 3839

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://plus.google.com/102070007666008515878/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464