Saltar apartados

Certificació i diplomes

TIPUS DE DIPLOMES

La sol·licitud de diploma o certificat és voluntària, ja que està l'opció de no sol·licitar-la. Els estudiants UA no estan obligats a presentar-los en les secretaries dels centres a l'hora de sol·licitar el reconeixement de crèdits. Els centres ja tenen una eina per a comprovar si l'estudiant ha superat el curs.

S'hi podrà obtenir els següents diplomes:  

  • DIPLOMA O CERTIFICAT D'APROFITAMENT DE LA UA (que conté el nombre de crèdits ECTS)

El reconeixement de crèdits ECTS d'aquests certificats en les titulacions de grau estarà subjecte a les normatives específiques de les diferents universitats de l'EEES.

Per a obtenir el corresponent certificat s'exigirà l'assistència i l'aprofitament adequat del curs, a més de superar l'avaluació que s'indique en cada cas.

 

PROCÉS DE SOL·LICITUD DE DIPLOMES, CERTIFICATS ACADÈMICS I FITXES INFORMATIVES DE CURSOS D'ESPECIALITZACIÓ A TRAVÉS D'E-ADMINISTRACIÓ

A partir del 16 de desembre de 2015, per a obtenir un diploma o certificació acadèmica d'un curs d'especialització és necessari abonar una taxa de 27,34 €. Aquesta taxa ha sigut aprovada pel Consell de Govern de la UA (16/12/2015) d'acord amb el Decret de Taxes de la Generalitat Valenciana.

La fitxa informativa és gratuïta.

La sol·licitud d'aquests documents es fa a través de l'administració electrònica.

IMPORTANT: només poden demanar-se per aquesta via els certificats, diplomes i fitxes a partir del curs acadèmic 14-15. Els duplicats de títols de cursos anteriors se sol·licitaran en la secretaria del Centre de Formació Contínua.

La sol·licitud de diploma o certificat és voluntària, ja que està l'opció de no sol·licitar-la. Els estudiants no estan obligats a presentar-los en les secretaries dels centres a l'hora de sol·licitar el reconeixement de crèdits. Els centres ja tenen una eina per a comprovar si l'estudiant ha superat el curs.

La ruta d'accés a la sol·licitud és la següent:

Certificat o diploma

Campus Virtual - I-Administració - Tràmits - Acadèmics - Certificats de cursos d'especialització

S'ha de triar entre certificat o diploma. Exemple certificat. Exemple diploma.

El diploma és un per curs mentre que en el certificat l'estudiant pot triar un curs dels quals ha realitzat, diversos o tots. Apareix una imatge com a exemple del contingut de cadascun dels documents. Després paga amb la targeta o pot imprimir el rebut i pagar-lo en el banc. El rebut està disponible durant 30 dies. Una vegada verificat en pagament (el sistema tarda pocs segons) se li genera un pdf amb el diploma o certificat. La validació del document és amb codi CSV. La signatura digital consisteix en un codi numèric que apareix en la banda lateral del document. Si es copia la URL del codi es pot comprovar l'autenticitat del document.

Fitxa informativa

Campus Virtual - Altres serveis - Secretaria virtual - Expedient - Fitxa curs d'especialització

Si no recordes la teua contrasenya o no aconsegueixes accedir al teu correu o a UACloud,  la UA et facilita un sistema automatitzat d'obtenció i renovació de contrasenyes d'accés a UACloud.
El sistema requereix un correu electrònic personal, que hauràs facilitat a la Universitat

Enllaç sol·licitud nova clau d'accés: https://cvnet.cpd.ua.es/gestIdent/ClaveAcceso/Solicitar/eshtml

o enviant un correu electronic a: continua@ua.es

 

El certificat de crèdits serà expedit pel Centre de formació CONTÍNUA de la Universitat d'Alacant i es convalidarà per crèdits seguint les instruccions de la Secretaria del centre en el qual es cursen els estudis oficials de referència.

S'ha tramitat, així mateix, el reconeixement dels crèdits de lliure elecció en les universitats membres de la Xarxa Vives d'Universitats. No obstant això, ja que la competència per al reconeixement dels cursos especials és pròpia de cada universitat, s'hi aconsella la confirmació d'aquesta informació en la universitat d'origen.

  • CERTIFICAT de l'INSTITUT DE CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ de la Universitat d'Alacant (ICE).

Els cursos d'estiu també estan reconeguts per l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat d'Alacant. Així doncs, s'ofereix la possibilitat d'optar per la sol·licitud a l'ICE del corresponent certificat de reconeixement d'hores de formació. L'expedició d'aquest certificat requereix seguir el procediment establert per l'ICE i el pagament de les corresponents taxes administratives.

 

NORMATIVA CRÈDITS DE LLIURE ELECCIÓ

  • Normativa sobre ensenyaments propis de la Universitat d'Alacant

http://www.boua.ua.es/pdf.asp?pdf=2840.pdf

  • Normativa reguladora dels Crèdits de Lliure Elecció

http://sga.ua.es/es/normativa-academica/libreeleccion/normativa-reguladora-de-los-creditos-de-libre-eleccion.html

  • Normativa de la Universitat d'Alacant de Cursos Especials de menys de 200 hores i Comissió de Reconeixement de Crèdits de Lliure Elecció

VEURE DOCUMENT

  • Modificació art. 5.1 de la Normativa de Cursos Especials i Crèdits de Lliure Elecció Curricular

VEURE DOCUMENT

Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant 'Rafael Altamira'


Cursos d'Estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira"
Edifici Germà Bernàcer - Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9827

Fax: (+34) 96 590 3839

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://plus.google.com/102070007666008515878/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464