Cibervoluntariat Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

Cibervoluntariat

fl2
fl1
fl5
fl3
fl4

 

El cibervoluntariat (ciberactivisme o voluntariat en línia) és una forma d'expressió del voluntariat i no tant un àmbit d'actuació. El seu element singular és l'ús de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) per a donar resposta a reptes socials. En aquesta mena de voluntariat, les TIC es converteixen en un mitjà per a aconseguir una finalitat social.

 

El voluntariat de la universitat podrà dur a terme ACCIONS com ara:

 

PROJECTE [FLOW]

[flow] és un projecte transformador llançat per la plataforma de microfinançament UACrowd. El projecte cerca desenvolupar la primera flauta escolar adaptada per a xiquetes i xiquets amb diversitat motora i així promoure els seus processos d'inclusió al mateix temps que gaudeixen de la música a l'aula. El teu pots ser protagonista compartint aquesta iniciativa i donant-la a conèixer a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials en línia.

Cibervoluntariat [Flow] actiu fins al 10 de desembre.

 

 

PLATAFORMA UACrowd: [flow]

https://uacrowd.ua.es/flee-musica-para-todxs/1149

 

[artefactes]: projecte d'investigació multidisciplinària que cerca generar solucions alternatives i accessibles en codi obert per a l'autonomia i qualitat de vida de persones amb diversitat funcional, mitjançant la confluència del disseny col·laboratiu, la tecnologia i la innovació. Iniciativa social impulsada pel grup d'investigació de Disseny en Enginyeria i Desenvolupament Tecnològic (DIDET) (UA).

https://www.artefactos.org