La mar solidària Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

La mar solidària

1
2
3
4
5
6

LA MAR SOLIDÀRIA 2019 (3a.EDICIÓ)

Després de l'enorme èxit de les passades edicions de la Jornada de la Mar Solidària en el 2017 i 2018, amb prop de 700 participants i implicats, els organitzadors, col·laboradors, i molt especialment les associacions UPAPSA i COCEMFE de la província d'Alacant, ens veiem obligats a repetir aquest esdeveniment el pròxim 1 de juny de 2019.

INTRODUCCIÓ

La Jornada de la Mar Solidària és un esdeveniment, sense ànim de lucre, que té com a finalitat la pràctica i el gaudi de diverses disciplines esportives relacionades amb el mar, el seu entorn terrestre i el mitjà aquàtic, fomentant la inclusió de les persones amb discapacitat dels col·lectius UPAPSA i COCEMFE de la província d'Alacant.

Cadascuna de les disciplines esportives a desenvolupar compta amb un gran nombre d'instructors federats, voluntaris qualificats i suport de personal sanitari, pertanyents a múltiples associacions amb una vasta experiència en l'organització d'esdeveniments d'aquesta índole enfocats a persones amb discapacitat.

La realització d'aquest esdeveniment es va a dur a terme el pròxim 1 de juny de 2019, en un privilegiat entorn natural, en la platja de l'Almadrava, tenint com a base i centre de control les excel·lents instal·lacions del Club Nàutic Alacant CostaBlanca.

El conjunt d'activitats a dur a terme són les següents i dirigides per les següents associacions:

Paral·lelament, en les instal·lacions del Club Nàutic Alacant CostaBlanca, s'acompanyarà la jornada amb activitats d'animació per als assistents i acompanyants: espectacle de màgia, balls de zumba, Djs, ...

Des de l'organització es vol deixar patent que aquest esdeveniment es realitza de forma totalment altruista per part de tot el personal i associacions implicades, amb l'única finalitat de fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat mitjançant la pràctica dels esports citats.

Igual que en anteriors ocasions, es compta amb el suport de l'Ajuntament d'Alacant, de la Universitat d'Alacant i del Grup especialitzat d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil. A més, per la particular localització d'aquest esdeveniment, al mig marí i costes, es disposarà l'Autorització del Servei Provincial de Costas.

 

DATA I LOCALITZACIÓ

Aquesta III Jornada de la Mar Solidària es va a dur a terme el pròxim 1 de juny de 2019.

Si bé les activitats descrites es desenvoluparen de 10 a 14 hores, es començarà el muntatge i preparació des de les 8 hores. Una vegada finalitzades les mateixes, es pretén menjar tots junts en l'entorn i perllongar la vesprada fins a les 16 hores, amb un espectacle i Djs en l'escenari disposat en les instal·lacions del club.

Les activitats es van a desenvolupar de manera simultània en la platja de l'Almadrava i en la calita del Club Nàutic Alacant CostaBlanca, tenint com a base i centre de control les excel·lents instal·lacions d'est. Les tres ubicacions són confrontants, i disposen d'un passeig que les connecta entre si.

 

 

INSCRIBETE

Si vols ser part de la GENT EXTRAORDINÀRIA que s'una a la GRAN CAUSA de la MAR SOLIDÀRIA i gaudir d'una jornada inoblidable on adquiriràs competències d'organització, programació i lideratge, INSCRIU-TE EN AQUEST FORMULARI EN LÍNIA.

 

Però abans... comprova dues coses importants:

 

Sabies que:

ser part del Pla de Voluntariat AMB TU+UA reconeix crèdits ECTS?

 

Més informació:

Dossier de l'esdeveniment "III Jornada de "La Mar Solidària"

Dossier de l'esdeveniment "II Jornada de "La Mar Solidària"

Programa d'activitats "La Mar Solidària"

facebook Unitat Igualtat  
tuitter Unitat Igualtat