sense plàstic més mediterrani 2019 Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

sense plàstic més mediterrani 2019

SENSE PLÀSTIC MÉS MEDITERRANI

 

1.INTRODUCCIÓ

Nombroses organitzacions de caràcter internacional ens demostren cada dia la necessitat de fer un ús més responsable i net de les nostres platges, així com reduir de forma urgent les emissions de deixalles i residus al mar.

Per això, des del Real Club de Regates d'Alacant, juntament amb la Universitat d'Alacant i altres organitzacions públiques i privades de la nostra ciutat, ens veiem amb l'obligació moral d'actuar sobre l'estat de les aigües en la nostra Badia.

D'aquesta manera hem organitzat la primera jornada "Sense Plàstic, Més Mediterran", un esdeveniment que conjumina l'esport nàutic i la responsabilitat de la neteja de les nostres platges i fons marins.

En aquesta jornada podràs participar-hi de la neteja de Platges, així com gaudir de manera gratuïta de les principals pràctiques esportives que es realitzen en les nostres costes.

En la Primera edició de "Sense Plàstic, Més Mediterrani" podràs participar de baptisme de mar i classes d'iniciació de les següents disciplines esportives:

- Rem de mar

- Rem banc fix

- Paddle SUP

- Vela lleugera

En aquest sentit, totes les activitats estaran instruïdes per monitors especialitzats en cadascuna de les categories esportives.

Així mateix, comptarem amb l'ajuda del Grup especialitzat d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil, la Unitat de Submarinisme de la Universitat d'Alacant, així com un gran nombre de voluntaris de les escoles nàutiques del Real Club de Regates d'Alacant.

L'organització vol deixar patent l'altruisme d'aquesta jornada on l'únic benefici que s'obté d'aquest esdeveniment és a millora de la qualitat de les nostres costes, així com la conscienciació de la ciutadania d'Alacant en matèria de responsabilitat social.

 

2. DATA I LOCALITZACIÓ

Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 15 de juny de 2019 en les Instal·lacions de l'Escola de Vela del Real Club de Regates d'Alacant.

Totes les activitats donaran començament a les 9:00 hores , encara que el muntatge i la preparació començarà a les 8:00 hores. A neteja de platges es desenvoluparà fins a les 14:00 hores.

Aquests horaris són orientatius ja que la nostra intenció és fer un menjar tots els assistents junts, amb el que es podria allargar la jornada fins a les 17:00 hores. 

La neteja de platges es realitzarà en l'espai comprès entre la Platja de la Sangueta (També coneguda com "La platja del Club de Regates") i la platja coneguda com "la Platja dels Espills", tal com es mostra en la imatge anterior.

 

3. INSCRIPCIÓ

Si vols formar part de l'equip que pretén abanderar la lluita per la qualitat del nostre mar i passar una jornada extraordinària envoltat de gent il·lusionada pel Medi ambient no ho dubtes i inscriu-te ACÍ.

 

Per a més informació pots contactar amb el Real Club de Regates d'Alacant en el 965.92.12.50 o amb la Universitat d'Alacant en el 965.90.98.95.

 

facebook Unitat Igualtat  
tuitter Unitat Igualtat