ultima hora Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

ultima hora

1
2
3
4
5
6

 

Voluntariat en Associació Arakerando de suport educatiu a les dones en formació bàsica i accés a la Universitat

 

Estimat alumnat,
l'Associació Arakerando de Dones Gitanes, una entitat que treballa pel desenvolupament educatiu i la salut de les dones gitanes, col·labora amb el Pla de Voluntariat Amb tu+UA de la Universitat d'Alacant, i sol·licita voluntariat per a participar en un programa de suport educatiu a les dones que estan adquirint formació bàsica, i a un grup que està preparant el seu accés a la universitat a través de la prova de majors de 25 anys. Es requereix voluntariat per a donar suport a l'ensenyament de diferents assignatures, i especialment es necessita suport en llengua castellana, francès i anglès. L'horari de les activitats de suport a l'accés és el següent: dilluns de 18,00 a 20,00 h, els dijous de 10,00 h a 12 h, i els divendres de 18,00 a 20,00 h. L'horari de suport a la formació bàsica és el dimecres de 10,00 h a 12,00 h. Aquest voluntariat està coordinat des del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i té reconeixement de crèdits. Aquelles persones interessades podeu contactar amb Diana Gil (s.rsocial@ua.es) i Teresa Albero (unitat.diversitat@ua.es).
Us animem a col·laborar
   

Voluntariat "Un mar sense plàstic". Proper 15 de juny a les 9:00h. Neteja de platges

   

Voluntariat de la Mar Solidària (dissabte 1 de juny de 2019).

   
Formació del voluntariat AMB TU+UA

 

Pots inscriure't ací: https://web.ua.es/es/voluntariado-ua/formacion.html

 

   
Voluntari del Congrés ICIAM 2019
Tens tota la informació en:
https://web.ua.es/es/voluntariado-ua/noticia/iciam-2019.html

Fins al 7 de març de 2019

 

   
Voluntari en l'Associació Arakerando. Es Realitzen tallers de formació bàsica (dimarts i divendres de 10-12h) i preparació per a la prova d'accés a majors de 25 anys (dijous i divendres de 10-13)
Encara eres a temps, envia un correu a: unitat.diversitat@ua.es o a través de la nostra pàgina Web:
https://web.ua.es/es/voluntariado-ua/voluntariado-comunitario-con-entidades-sociales.html

 

   

 

Voluntari Let´s Clean Europe

Vols realitzar voluntariat ambiental en el Parc Natural de la Mata de Torrevella?. Participa en una acció de protecció de la diversitat i neteja d'una zona de residus amb l'associació AGAMED, en el marc del programa. L'activitat es realitzarà el dissabte 12 de maig de 10:00 h. a 13:00h. El punt de trobada serà el Centre d'interpretació del parc natural de la Mata.

 

Si estàs interesseu@ envia'ns un mail a unitat.diversitat@ua.es

 

Activitat coordinada per l'Ajuntament de Torrevella, Consellería de Medi ambient de la Generalitat Valenciana, empreses i entitats ambientals locals i provincials, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

   
formació AMB TU+UA
Formació del voluntariat AMB TU+UA

Sessió presencial del Curs de formació AMB TU+UA divendres 20 d'abril de 2018 de 12:00 a 14:00 aula A2/0B02 de l'aulari II . Sessió de risoterapia a càrrec de Clowndestino

   

I CARRERA SOLIDÀRIA ELIMINANT BARRERES.

PROGRAMA: ESPORT I INCLUSIÓ

DESCRIPCIÓ: És una prova de sensibilització sobre la discapacitat, on tots poden participar. Les distàncies són 5 km, 10 km i marxa a peu de 4 km. L'esdeveniment es desenvolupa a Alacant pels carrers del centre en un circuit tancat.

Per a l'organització i desenvolupament necessitem la col·laboració de 25 voluntaris que ens ajuden amb el repartiment de dorsals, distribució de l'avituallamiento i orientació i informació als participants.

DIA: Domingo 10 de desembre; de 7:30 a 14:30

ORGANITZA: COCEMFE Alacant, amb la col·laboració de l'associació ADIFIA, l'ADIFIA, l'Aj. d'Alicant i Sport Run.

   

logo US

VOLUNTARIAT PER A FIRA DE LA SALUT DE LA FAGA

Es necessiten voluntaris i voluntàries de les titulacions d'Infermeria, Nutrició i Òptica per a col·laborar, des del Programa de Voluntariat Universitat Saludable, en l'activitat FIRA DE LA SALUT que organitza la Federació Valenciana d'Associacions Gitanes (FAGA),en la zona Vial dels Xiprers (cementeri), a Alacant, el dilluns dia 4 de desembre, de 10:00 a 13:00 h.
Tant l'activitat de voluntariat com una sessió formativa específica tindran reconeixement de crèdits. Es pot col·laborar el temps que es tinga disponible en el marge de l'horari de l'activitat.
Podeu inscriure-us en la web del Pla de Voluntariat AMB TU+UA, us esperem!: https://web.ua.es/es/voluntariado-ua/voluntariado-universidad-saludable.html

(Publicada 27/11/2017)

   

voluntariat

FORMACIÓ PER Al VOLUNTARIAT AMB TU+UA

(Publicada 27/11/2017)

   

Si vols ser part de la VOLVO OCEAN RACE, l'esdeveniment esportiu més llarg i intens del món, pots fer-ho a través del Pla del Voluntariat AMB TU+UA (de l'11 al 22 d'octubre)

(Publicada 20/07/2017)

   

 

 

¿COM PUC PARTICIPAR EN EL PLA DE VOLUNTARIAT AMB TU +UA?

Si pertanys a la nostra Comunitat Universitària: ESTUDIANT, COL·LECTIU ALUMNI, PERSONAL D'ADMINISTRACIÓ I SERVEIS, PERSONAL DOCENT I INVESTIGADOR, inscriu-te ací per a col·laborar en activitats de voluntariat.

Si eres una ENTITAT O INSTITUCIÓ i vols col·laborar amb nosaltres, inscriu-te en el registre d'organitzacions col·laboradores .