Voluntariat Centre de Suport a l'Estudiant Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

Voluntariat Centre de Suport a l'Estudiant

El voluntariat del Centre de Suport a l'Estudiant es dirigeix a l'alumnat que durant els seus estudis universitaris pot trobar-se en situacions de conflicte personal, dificultat en els estudis, problemes d'adaptació al món universitari, amb l'idioma, o en les seues relacions interpersonals. D'altra banda la condició de discapacitat, o malaltia crònica d'alguns estudiants pot requerir el suport d'un company al llarg de la seua etapa universitària. Dificultats que poden estar directament relacionades amb els estudis, o tenir un caràcter més general, i que poden repercutir en el seu rendiment acadèmic. L'objectiu és garantir a tot l'alumnat la seua inclusió educativa i la seua participació plena en la vida acadèmica.

Per a aconseguir aquest objectiu, alguns estudiants ofereixen part del seu temps donant suport a altres companys i així des de la proximitat i amb petites accions millorar la qualitat de vida en l'entorn universitari

 

 

El Centre de Suport a l'Estudiant ofereix aquest recurs des del curs acadèmic 1999-2000 liderat per tècnics especialistes en aquest àmbit.

Aquesta llarga trajectòria ha propiciat que es desenvolupen ACCIONS de qualitat, tals com:

 

Les ACTIVITATS que poden realitzar els estudiants que participen en el programa de voluntariat per a ajudar als seus companys es duran a terme en el campus de la UA, sempre a la seua millor conveniència horària. Poden ser algunes de les següents: