Voluntariat Cultural i Lingüístic Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

Voluntariat Cultural i Lingüístic

Aquest voluntariat t'ofereix l'oportunitat de formar part del món cultural i de les llengües en què s'expressa la UA. Tenim moltes maneres en què pots participar i que s'adapten als teus interessos i possibilitats. Des de la difusió, disseny, participació en performances i documentació d'esdeveniments culturals, a la difusió i promoció d'activitats en valencià (en correspondència amb el Voluntariat Lingüístic de la Xarxa Vives) i altres llengües.

La participació en aquest voluntariat, el contacte amb les persones que coneixeràs, l'aprenentatge col·laboratiu i l'experiència obtinguda, configuren una formació humana de primer ordre que enriquirà el teu currículum i et pot servir per al futur.

  

  

Difusió de l'activitat cultural, documentació i fotografia, assistència durant actes i jornades culturals com el Dia Internacional dels Museus, visites guiades al MUA, suport en conferències, dinamització de projeccions de cinema, visites a centres de secundària, promoció del valencià i altres llengües, proposta d'activitats i una gran varietat de tasques en les que pots participar. Troba la que més s'adapta a tu.