Voluntariat Lingüístic Voluntariat

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Voluntariat   Voluntariat
Voluntariat

Voluntariat Lingüístic

El Voluntariat Lingüístic forma part del projecte de dinamització del Servei de Llengües  de la Universitat d’Alacant i hi participen estudiants de les diferents titulacions. Formem un grup de persones molt transversal que participa de la vida activa al campus en moltes activitats diverses.

Treballem la normalització de l’ús i de la visibilitat del valencià i promovem el plurilingüisme, i per això, organitzem diferents  activitats de dinamització com ara trobades, tallers, reunions, concerts, vídeos, campanyes, viatges, etc. 

Formar part del Voluntariat Lingüístic t'ajudarà a millorar les habilitats socials i organitzatives, millorarà el teu currículum i t'aportarà una experiència diferent en el teu pas per la universitat. Coneixeràs gent de molts llocs diversos i podràs practicar el valencià i les altres llengües que vulgues en un ambient distès i amb molt bona companyia. T’hi apuntes?

 

 

Amistad
Cultura
Experiencias
furgoneta
Logo voluntariado 1
Logo voluntariado

  

El programa de Voluntariat Lingüístic participa de les activitats que promouen el valencià i el multilingüisme a la Universitat d’Alacant.

  • Col·laboració en activitats que organitza el Servei de Llengües
  • Participació en la confecció i difusió de campanyes de promoció en diversos formats, especialment audiovisual (vídeos dels Tallers de Llengües, del Dia de la llengua materna, del Dia dels drets lingüístics…)
  • Suport a les activitats lúdiques que es fan en diversos moments assenyalats del curs al campus per a fer conèixer les activitats que es fan a la universitat. Per exemple fent els tallers a la Fira de benvinguda o en les Jornades de portes obertes.
  • Ajuda a la promoció de la Universitat d’Alacant i les seues activitats lingüístiques en diverses fires i jornades que es facen fora del campus.
  • Assistència a cursos i jornades de formació relacionades amb el voluntariat i amb el multilingüisme.
  • Organització i participació en les trobades que es fan amb altres Voluntariats Lingüístics (per exemple de la Xarxa Vives) i  d’altres trobades d’àmbit universitari.
  • Participació i suport en d’altres activitats al voltant del multilingüisme en què el Servei de Llengües o la Universitat d’Alacant hi col·laboren.
  • Assistència a activitats culturals en què participa la Universitat d’Alacant com ara concerts, obres de teatre, dansa…