Saltar apartados

Presentació

 

L'equip directiu té una aposta clara i decidida: tenir una universitat pública de qualitat, i des de la meua responsabilitat en el Vicerectorat de Campus i Sostenibilitat ens hem proposat desenvolupar les línies d'actuació necessàries per a proporcionar el marc de treball i les condicions necessàries per a poder desenvolupar les nostres tasques diàries en les millors condicions.


El nostre campus és un referent nacional i internacional. No podem obviar que és una de les nostres millors targetes de visita i ens en sentim orgullosos. Com no pot ser d'una altra manera, un dels primers objectius és desplegar les polítiques necessàries per a millorar les infraestructures disponibles en el nostre campus i en els terrenys d'ampliació per a poder continuar sent referents.


La referència del nostre campus no és solament pel model d'urbanització amb què es va desenvolupar, sinó per l'aposta constant de tota la comunitat universitària per disposar d'un campus sostenible. Per això, impulsarem la participació de tothom en la sostenibilitat del nostre campus mitjançant la defensa i millora del medi ambient, reducció de consums, reciclatge de residus o l’impuls d'un pla de mobilitat, entre d'altres objectius.


En definitiva, volem aconseguir una universitat saludable no solament a través d'un conjunt de mesures orientades a les infraestructures del nostre campus, sinó també tenint en compte les persones que diàriament exercim la nostra activitat en aquest campus. Per això, continuarem impulsant, entre altres, les activitats relacionades amb la prevenció de la salut, i amb el desenvolupament de les diferents fases del pla de riscos psicosocials.

 

Rafael Muñoz Guillena
Vicerector de Campus i Tecnologia

Vicerectorat de Campus i Tecnologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920/3930

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464