Saltar apartados

ROBATORIS I FURTS

Procediment d'actuació en supòsits de robatoris o furts en els edificis de la Universitat d'Alacant

 

1. Els membres de la Comunitat Universitària, en cas de detectar robatoris o furts, o bé si observen conductes o comportaments sospitosos, hauran de comunicar-ho de manera immediata al personal de consergeria de l'edifici.

2. El personal de la Consergeria, una vegada tinga coneixement dels fets, ho comunicarà com més prompte millor al Servei de Seguretat (Tlf.96590 9656), procurant, si és possible:

a) Tancar l'espai en el qual s'hagen produït els fets sense alterar cap element.

b) Traslladar la informació més completa i detallada possible dels fets o successos esdevinguts al personal de Seguretat.

Iniciandose per part de Seguretat els procediments establits.

3. En el supòsit de robatori o furt el personal de la Consergeria haurà de comunicar els fets al responsable de la unitat afectada (Centre, Departament, Institut, Unitat de Suport a la Docència, etc).

3.1 Si es tracta de material inventariable, el responsable d'aquesta Unitat haurà de remetre a la Sotsdirecció de Patrimoni i Inventari, un part de sostració de material inventariable, segons model adjunt.

3.2 Si es tracta de material informàtic i/o audiovisual situat en la Consergeria o en les aules i espais docents, el Coordinador o Coordinadora de Serveis de la consergeria afectada, al més prompte possible, remetrà a la Sotsdirecció de Patrimoni i Inventari un part de sostració de material inventariable, segons model adjunt, i una còpia d'aquest a la Unitat de Suport a la Docència.

4. La persona responsable de Seguretat serà l'encarregada d'interposar la corresponent denúncia, remetent còpia de la mateixa al Servei Jurídic i a la persona responsable de la unitat afectada. Si es tracta de material informàtic i/o audiovisual es remetrà una còpia a la Unitat de Suport a la Docència.

5. En el supòsit de sostració d'objectes personals, la persona afectada podrà sol·licitar els serveis del Servei de Seguretat, en el Centre de Control de la UA, telefònicament (Telf. 965909656) o a través de les Consergeria. El Servei de Seguretat assessorarà als afectats per a la interposició de la denúncia corresponent i, si escau, facilitarà una còpia de les diligències efectuades per part d'aquest Servei.

 

ATENCIÓ: La versió en valencià i anglès d'aquesta web és fruit d'una traducció automàtica. Estem en procés de revisió.

Vicerectorat de Campus i Tecnologia


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3920/3930

Fax: (+34) 96 590 9561

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464